5 things die You Need to Know About Ortho Tri-Cyclen en Acne

October 30

Wapen van de acne

Mensen met acne die bijna alles op de markt voor het opruimen van de huidaandoening nu heb geprobeerd hebben een ander wapen in de strijd voor duidelijk huid. Ortho Tri-Cyclen is een FDA-goedgekeurde geboortenbeperkingspil met het bijkomend voordeel van acne bestrijdings- of preventiemethode. Ortho Tri-Cyclen werkt met hormonen, en omdat veel acne breakouts afkomstig zijn van hormonale onbalans, deze geboortenbeperkingspil biedt hoop voor mensen met acne gevoelige huid. Wanneer de hormonen zijn uit whack, produceert het lichaam meer olie en zweet die verstoppen poriën en acne veroorzaken. Hormonen ook leiden tot huid gevoeliger te wakkeren gemakkelijker, zodat kleine acne grote over nacht. Als hormonen in toom, breakouts minder vaak optreden en niet zo ernstig.

Enge bijwerkingen

Aangezien Ortho Tri-Cyclen een geboortenbeperkingspil is, heeft het een aantal van de dezelfde negatieve bijwerkingen als elke andere hormoon wijzigen drug, zelfs wanneer genomen voor controle van de acne. Birth control pills verhogen het risico van kanker, vooral bij vrouwen die roken. Mensen met hoge bloeddruk zijn groter risico van bloedstolsels en beroertes wanneer aan de pil en gewichtstoename wordt vaak geassocieerd met geboortebeperking pillen. Dus, is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen alvorens anticonceptie te gebruiken als een optie voor acne preventie. Het risico kan ruimschoots opwegen tegen de voordelen in uw specifieke geval. Het is ook belangrijk om niet vergeten dat geen geboortenbeperkingspil 100 procent effectief bij het voorkomen van zwangerschap en geboortebeperking pillen bieden geen bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.

Minder invasieve

Natuurlijk zijn er vele methoden van behandeling en het voorkomen van acne zonder het gaan naar het uiterste van een geboortenbeperkingspil. Als u en uw dermatoloog hebben uitgeput alle andere methoden en u nog steeds last van acne heeft, kan de pil wel het juiste antwoord voor u. Natuurlijk zal niet Ortho Tri-Cyclen zachte reiniging, toning en hidratatie vervangen. Goede hygiëne is nog steeds de beste verdediging tegen acne breakouts.

In the Mood

Één van de neer kanten van het gebruik van Ortho Tri-Cyclen, net als bij elke hormoontherapie, is het potentieel voor stemmingswisselingen en depressie. Aangezien acne meestal op in de vroege tienerjaren komt, verhoogt dit het risico voor deze symptomen. Praat met uw arts als u taking Ortho Tri-Cyclen voor acne controle en geen symptomen van verhoogde emotionele instabiliteit ervaren.

Achter-het-vuren

Aangezien Ortho Tri-Cyclen met hormonen werkt, is het moeilijk te voorspellen welke invloed op elk individu hebben zal. In sommige gevallen veroorzaakt hormoontherapie eigenlijk breakouts. Als u Ortho Tri-Cyclen voor acne probeert en zie toename van de acne of huidproblemen, bellen met uw arts.


gerelateerde artikelen