Precisie ontworpen spier & Weight Gainer

April 30

Precisie ontworpen spier & Weight Gainer

Precisie ontworpen spier- en Weight Gainer is een eiwit supplement ontworpen om te helpen herstellen van de opleiding en het opbouwen van spieren. Dit supplement bevat eiwitten, koolhydraten en vetten zowel essentiële aminozuren en calorieën om u hulp in uw zoektocht naar de vetvrije massa toe te voegen. Raadpleeg uw arts vóór het begin van een dieet of oefening programma.

Eiwit

Precisie ontworpen spier- en Weight Gainer bevat 24 gram eiwit per portie. Eiwit is essentieel voor het opbouwen van vetvrije massa, en als u hard traint, moet u mogelijk tot tweemaal zoveel eiwit als een individu niet-opleiding. Dit eiwit komt uit een mix van non-fat droge melk, calcium caseïnaat en ei eiwit. Het is niet verrijkt met extra aminozuren en het is laag in het aminozuur L-cystine. Terwijl l-cystine niet een kritisch essentieel aminozuur is, doet op zijn sommige functies van de antioxidant. Antioxidanten helpen duidelijk afvalproducten van uw systeem.

Koolhydraten

Merendeel van de koolhydraten afkomstig uit fructose en maltodextrine. Terwijl de exacte verhouding niet wordt vermeld, komt fructose eerst op het label, dus er meer fructose dan maltodextrine is. Fructose is een slow-verterende koolhydraat die u voorziet van duurzame energie. Maltodextrine is een snel verteren koolhydraat, maar gecombineerd met fructose kan bieden een constante bron van brandstof voor uw workouts. Maltodextrine wordt vaak gecombineerd met een snel verteren eiwit zoals wei te helpen uw lichaam herstellen van trainingen.

Vet

Er is slechts één gram vet in precisie ontworpen spier- en Weight Gainer, en de bron is niet vermeld. Dit voorziet niet in een significante hoeveelheid vet, en een vetarm dieet Beperk uw vermogen om te produceren belangrijke hormonen die het opbouwen van spieren. Als u gezonde vetten voor dit doel wenst, moet u om ze te krijgen uit uw dieet. Essentiële vetzuren zoals omega-3, gevonden in noten en vette vis, zijn ideaal voor spier eiwitsynthese en in vele andere massa-winnaars zijn opgenomen.

Vitaminen en mineralen

Precisie ontworpen spier- en Weight Gainer biedt ongeveer 50 procent van de voeding aanbevolen hoeveelheid van veel vitaminen en mineralen. Veel van deze mineralen zijn in geoxideerde vorm, hoewel, en doen niet goed verteren. Voor die die vitaminen en mineralen, vertrouw niet op dit product als een passende bron. Elementen zoals zinkoxide zijn ongelooflijk moeilijk voor je lichaam om te verwerken, dus u weinig nuttige minerale suppletie krijgt. Chelaat versies, die makkelijker te verteren, kon zijn opgenomen.


gerelateerde artikelen