Afvallen met concurrerende Gymnast diëten

October 2

Afvallen met concurrerende Gymnast diëten

Met maximaal 62 procent van de vrouwelijke turners lijden aan eetstoornissen zoals anorexia of boulimia, gymnastiek en gewicht beheer hebben altijd al nauw samen. Kiezen om te eten zoals een concurrerende gymnast om gewicht te verliezen kan een verstandige keuze, maar vermijd drastische, snelle gewichtsverlies produceren diëten die te laag in calorieën te handhaven van de juiste voeding. Volg een verstandige, goed-rond gemaakte maaltijd plan als professionele gymnasten Tabitha Yim, Courtney McCool of Courtney Kupets voor een wereldklasse, competitie-ready lichaamsbouw.

Calorieën verbrand

Om gewicht te verliezen, verbruiken minder calorieën dan je verbrandt. Omdat gymnastiek een anaerobe sport, met veel tussenstops en begint is, verbranden u minder calorieën dan met veel andere activiteiten, zoals hardlopen. Bijvoorbeeld, als je 130 pond weegt, branden u ongeveer 236 calorieën per uur doen Turnen. U branden op dezelfde grootte, bijna 800 calorieën per uur draait op 8 mijl per uur, of bijna 600 calorieën per uur zwemmen krachtig. Vereist bijna 15 uren van gymnastiek om de nodige tot 1 pond gewichtsverlies 3500 calorieën te verbranden.

Aanbevelingen

Volgens de Amerikaanse Turnen bestuur directeur en lid van de medische Commissie van internationale Gymnastiek Federatie Dr. A. Jay Binder, moeten alle gymnasten consumeren een dieet rijk aan koolhydraten, laag in vet en matige in eiwit. Binder stelt dat koolhydraten nodig voor volledige spierherstel zijn. Hij stelt dat u opnemen lage glycemische koolhydraten, zoals haverzemelen en volkoren teneinde een gezond gewicht. Binder raadt combineren eiwitten met koolhydraten voor een pre- of post-workout snack te verhogen spierherstel, evenals. Vetten in uw dieet, met name de verzadigde verscheidenheid te beperken.

Hogere eiwit

Aan de andere kant, Amerikaanse Olympisch gouden medaillewinnaar Stephen McCain maakt gebruik van een eiwitrijk dieet om brandstof zijn gymnastiek opleiding aan een inname van ongeveer 60 tot 70 procent van de calorieën uit eiwit. De overige calorieën kunnen uit koolhydraten en vet komen. Om te volgen het voorbeeld van gymnasten zoals Yim, McCool en Kupets, het eten van meerdere kleine maaltijden per dag, volgens MSNBC-artikel, "wat Olympisch gymnasten eten?" Een voorbeeld menu bevatten eiwitten voor het ontbijt, een stukje kip voor lunch, gegrilde vis en fruit voor het diner en snacks van kaas en fruit tussen de maaltijden.

Slechte voorbeelden

Veel atleten bezwijken voor de druk te dun en wordt overweldigd door het eten van wanorde. Terwijl gewichtsbeheer in veel Turners succesvol lijken, kunnen op lange termijn problemen voortvloeien uit extreme gewicht controlemethoden. Bijvoorbeeld, stierf 1989 Amerikaanse wereld kampioenschap teamlid Christy Henrich op leeftijd 22 in 1994 na een lange strijd met anorexia nervosa en boulimie. Daarnaast gebruikt Olympisch zilveren medaillewinnaar Irina Tchachina zogenaamd de Russische turnster dieet voldoen aan de eisen van haar gewicht en concurreren op de Olympische spelen. Het dieet beperkt calorieën te tussen 200 tot 450 per dag, die snel tot ondervoeding leiden kan.

Waarschuwing

Praat met uw arts voordat u begint met een nieuwe eten plan of oefening regime. Plan een gezond dieet samen met de juiste hoeveelheid calorieën en oefening voor uw behoeften, te bereiken en behouden van uw gewicht-verlies doelen.


gerelateerde artikelen