Wat zijn de voordelen van koffie voor gewichtsverlies?

October 1

Wat zijn de voordelen van koffie voor gewichtsverlies?

Een 16-ounce kopje koffie kan beschikken over maximaal tot 320 mg cafeïne--iets meer dan wat achtte een matige dosis, volgens MedlinePlus.com. De cafeïne in koffie en andere dranken waarin cafeïne, zoals cola, thee en dieet, wordt gezegd dat je helpen gewicht te verliezen. Medische deskundigen zeggen echter dat de voordelen van koffie voor weight loss zeer bescheiden zijn.

Koffie en cafeïne

Cafeïne is een natuurlijke stof in koffie en cacao bonen, theeblaadjes en kola nuts; het wordt ook toegevoegd aan bepaalde drugs en gewichtsverlies supplementen. Cafeïne is een stimulerend middel dat van invloed is op uw centrale zenuwstelsel, waardoor je het gevoel wakker, mentaal alert en energiek. Cafeïne in levensmiddelen en dranken wordt uitgedrukt in milligram. Een 8-ounce kopje zwarte koffie heeft tussen 102 tot en met 200 mg cafeïne en slechts 2 calorieën.

De effecten van cafeïne

Wat zijn de voordelen van koffie voor gewichtsverlies?

Koffie kan daadwerkelijk bijdragen tot gewichtstoename. Volgens een artikel in The Huffington Post, als u aan uw koffie, melk, room of suiker toevoegen behaalt u de calorieën. Als een kopje warme koffie roept u een donut of biscotti mee, dan doet u uw lichaam meer kwaad dan goed. Cafeïne kan enigszins stimuleren thermogenese, het proces waarbij uw lichaam verbrandt calorieën die uit voedsel en dranken opgehaald. Het centrum voor wetenschap in het algemeen belang, of CSPI, notities van dat cafeïne effect op uw gewicht is echter zowel tijdelijke als te verwaarlozen. Zware koffie drinkers kunnen cafeïne de ongewenste bijwerkingen, zoals slapeloosheid, angst, gebouw en een maagklachten optreden.

Gewichtsverlies resultaten

Wat zijn de voordelen van koffie voor gewichtsverlies?

Volgens CSPI, kan verbruiken 100 mg cafeïne verhogen van uw metabolisme licht zodat je een extra 75 tot 100 calorieën per dag verbrandt. Mensen die veel koffie drinken of die cafeïne gebruiken in andere vormen zien echter niet op lange termijn gewichtsverlies resultaten. CSPI gaat op te merken dat een mogelijkheid is dat mensen die gebruik maken van cafeïne extra calorieën verbruiken te maken voor de extra calorieën verbrand. Nog is een andere theorie dat mensen een tolerantie voor cafeïne ontwikkelen; na verloop van tijd verliest haar vermogen om te stimuleren uw stofwisseling. Koffie kan niet u helpen afvallen helemaal--in feite, het het tegenovergestelde effect zou kunnen hebben. Gourmet koffie dranken zijn beladen met toegevoegde suikers en verzadigde vetten en een verrassend aantal calorieën bevatten.

Calorieën uit koffie

Wat zijn de voordelen van koffie voor gewichtsverlies?

De drankjes bij de populaire keten koffie huizen wellicht evenveel calorieën als uw favoriete confectie. Een 20-ounce witte chocolade mokka gemaakt met volle melk en gegarneerd met slagroom weegt 400 calorieën. Een café mocha van dezelfde grootte heeft 450 calorieën. Een van deze zeer grote dranken kunt maken meer dan 20 procent van je dagelijkse calorieën, als je een 2.000-calorie dieet eet. Een eetlepel van vetvrije melk en kunstmatige zoetstof pakje geeft uw kopje koffie slechts 7 calorieën.


gerelateerde artikelen