Technieken van de opleiding van het lichaam van ijzer voor Shaolin Kung Fu

March 11

Technieken van de opleiding van het lichaam van ijzer voor Shaolin Kung Fu

IJzeren lichaam is een deelverzameling discipline binnen de Shaolin Kung Fu. Studenten van deze martiale kunstvorm onderworpen zelf aan dagelijkse oefeningen die lichaamsweefsel harden. De praktijk wordt toegepast op de benen, romp, handen, armen en hoofd. Na vele jaren van toewijding ontwikkelt een permanente student de mogelijkheid om te slagen voor de enorme kracht en leveren hetzelfde zonder ernstige persoonlijke schade.

Ijzeren poten

Er zijn vier niveaus van ijzeren been training. Op het eerste, de benen zijn gewoon geslagen met de student de eigen handen in een half knielende positie 100 keer elk. Dit gebeurt twee tot driemaal daags gedurende drie tot zes maanden. Het volgende niveau impliceert dezelfde praktijk met een stevige canvas tas gevuld met mung bonen. Na nog enkele maanden zijn de bonen vervangen met grind. De laatste stap legt stalen ballen in de zak. Er zijn varianten van deze praktijk van sekte te sekte, vooral tijdens de derde en vierde fase, waar bamboestokken en de benen van andere studenten meespelen.

Strijkijzer Shirt

De eerste fase voor de romp begint met het gebruik van de vuisten stakingsrecht herhaaldelijk de buikspieren aan te spannen, borst, buitenste armen en ribben. De praktijk is gedaan elke ochtend en avond voor maximaal zes maanden. Vuisten worden dan vervangen door de doek zak mung bonen, die systematisch worden vervangen door grind en ten slotte stalen ballen. Elk specifiek gebied die een beoefenaar wil trainen moet individueel worden gevonden 100 keer per sessie. Dit protocol kan variƫren van school naar school, het beginsel is dat de uitvoering van gewend geraakt geleidelijk harder en harder na verloop van tijd wordt.

IJzeren Palm

Begin studenten gebruik maken van een canvas zak dat maatregelen ongeveer 10 inch x 10 inch voor ijzer palm opleiding. Tijdens de eerste fase, is het gevuld met mung bonen, terwijl de tweede en derde fase voor grind en ijzeren ballen, respectievelijk noemen. De studenten hun handen onverminderd de dagelijkse sessies van effect met behulp van vier verschillende stakingen: palm naar beneden, open palm gezicht-omhoog, open palm kant positie en klauw hand openen. Elke fase duurt drie tot zes maanden, tijdens die tijd van de palm, de rug van de hand, de kant van de hand en de vingertoppen alle een verharding transformatie ondergaan. Artritis wordt vermeden door de dagelijkse toepassing van een kruiden medicatie Dit Da Jow genoemd.

IJzeren hoofd

Het hoofd is uitgehard na verloop van tijd door statische contact met andere objecten. Aandachtsgebieden op zijn het voorhoofd, de bovenkant van het hoofd en de achterkant van het hoofd. De student begint door leunend loodrecht of het hoofd of verticaal op de zandzakken voor enkele maanden, twee keer per dag. Wanneer het hoofd begint te worden veerkrachtiger, de student verplaatst naar bomen en tenslotte tot rock. Begin van de trainingssessies laatst voor slechts een paar minuten op de zandzakken en het geavanceerde stadium kan gaan voor ten minste 20 minuten tegen een stenen plaat.

Overwegingen

IJzeren lichaamstraining is een gevaarlijke gewoonte. Het moet alleen worden uitgevoerd door oprechte studenten van martial arts onder streng toezicht van een gekwalificeerde leraar. Lukraak deelname kan leiden tot schade op korte termijn en op lange termijn verzwakking.


gerelateerde artikelen