Hoe te voeden van patiënten die kanker strijden

March 19

Kankerpatiënten vaak toegenomen voedings eisen, deels omdat het lichaam meer energie om te vechten uit de kanker nodig en deels omdat de meeste kankerbehandelingen ook schade aan gezonde cellen, dwingt het lichaam energie om te repareren zelf te besteden. Ook het bestrijden van kanker patiënten wellicht een verminderde eetlust van de effecten van de kanker en de behandeling, wat betekent dat het kan sommige plannen om te helpen handhaven goede voeding voor kankerpatiënten.

Stap 1

Bieden calorierijke en eiwitrijk voedsel. Kankerpatiënten moeten meer calorieën en eiwitten om te helpen hun lichaam reparatie zelf, zo bieden voedsel zoals eieren, kaas, ijs, vlees, gevogelte, noten en volle melk, als deze voedingsmiddelen hoog in calorieën en eiwitten zijn, zegt het National Cancer Institute.

Stap 2

Gebruik calorierijke supplementen. Als u problemen bij het verkrijgen van de patiënt voldoende calorieën verbruiken ondervindt, vloeibare supplementen kunnen toevoegen calorieën en voedingsstoffen, als de patiënt moeite met vast voedsel heeft, de Mayo Clinic wordt uitgelegd.

Stap 3

Bieden kleinere, meer frequente maaltijden. Patiënten met minder eetlust kan ondervindt bij het afwerken van drie grotere maaltijden per dag, dus in plaats daarvan dienen kleinere maaltijden om de paar uur, die beter kunnen worden getolereerd.

Stap 4

Geven patiënten vitaminesupplementen. Naast de calorische en eiwit behoeften, kanker patiënten ook baat hebben kunnen bij het ontvangen van een dagelijkse multivitamine, is gestegen die zal gemakkelijker voor hun lichaam om goed te functioneren.


gerelateerde artikelen