Turnen Arts & ambachten ideeën

October 24

Turnen Arts & ambachten ideeën

Arts and crafts met een gymnastiek thema werken goed voor een kids partij of voor een kind die geniet van de sport. Of uw kind horloges of Turnen deelneemt, krijgt ze een kans te nemen van het belang in een creatieve achtervolging. Het thema ambachtelijke projecten zijn eenvoudig aan te passen voor verschillende leeftijden.

Geheugen boek

Een Plakboek of geheugen boek werkt goed voor kinderen die deelnemen aan de gymnastiek. Het boek bevat foto's en journaling vanuit het kind gymnastiek praktijk. Voorbeelden van items op te nemen zijn foto's van wedstrijden, stukjes stof van Turnen outfits, programma's van voorstellingen en logboekitems geschreven door het kind. Laat een sectie in de rug voor handtekeningen van collega gymnasten. Ambachtelijke winkels verkopen leeg Plakboeken, of u kunt uw eigen met een leeg Kladblok en de afzonderlijke pagina's samenstellen. Zoek naar decoratieve scrapbook papier en stickers die betrekking op Turnen hebben. Het kind assembleert van de pagina's en voegt de decoraties, samen met de foto's en andere souvenirs.

Fotolijstjes

Een fotolijst is een soortgelijke aandenken ambachtelijke project verband houdt met Turnen. Begin met een gewone houten of kartonnen schilderijlijst, verkrijgbaar bij ambachtelijke winkels. De kinderen tekenen de frames en voeg decoratie zoals stickers of pailletten. Verf pennen bieden zodat de kinderen een bericht aan Turnen rond de buitenkant van het frame gerelateerde kunnen schrijven. Na de foto frame droogt, helpen van elk kind een afbeelding van zichzelf een gymnastiek zet doen toevoegen.

Evenwichtsbalk

Deze eenvoudige ambacht maakt gebruik van ambachtelijke sticks en pijp reinigingsmiddelen om een evenwichtsbalk en gymnast. Elk kind moet een lange ambachtelijke stok voor de balk. Gesneden te verheffen van de bundel, een ambachtelijke stok in vier stukken. Lijm twee stukken aan elk uiteinde aan het maken van een basis voor de balk. Laat de kinderen schilderen en verfraaien van de ambachtelijke sticks personaliseren hun evenwicht balken. De kinderen manipuleren de pijp schoonmakers om te maken een eenvoudige lichaamsvorm. Aangezien de pijp schoonmakers flexibel zijn, kunnen ze de gymnast positie in elke positie op de evenwichtsbalk. Lijm de gymnast in plaats of laat het niet-vastgemaakte zodat de kinderen de positie kunnen wijzigen.

Geïllustreerde Turnen

De kinderen trekken foto's van gymnasten en apparatuur in deze activiteit. Moedigen de kinderen trekken zich doen verschillende gymnastiek routines zoals de evenwichtsbalk of vloer routine. Op een groot vel karton, de kinderen tekenen of schilderen van verschillende gebieden te vertegenwoordigen de verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld, kan een kind verf een grote vierkante mat voor de vloer routine. Voor items zoals de evenwichtsbalk, hebben de kinderen uitknippen van de objecten uit karton zodat zij off van de base kunnen opduiken. De kinderen hun Turner afbeeldingen uitknippen en lijm deze op de base maken een gymnastiek competitie display.


gerelateerde artikelen