Wat kinderen vertellen wanneer ouders vrienden zijn gemiddelde

October 25

Wat kinderen vertellen wanneer ouders vrienden zijn gemiddelde

Net als je niet kan uw kind vrienden kiest, krijgt uw kind niet te halen uw vrienden. Soms kunnen uw kind en uw vrienden niet zien oog-to-eye of heerlijk met elkaar opschieten. Als uw kind u vertelt ze denkt dat je vrienden zijn gemiddelde, kunt u de situatie als een leren kans aanpak.

Bespreken het onderwerp

Alle scenario's zijn subjectief en zien er anders uit voor iedereen. Als uw kind voelt alsof een ouders vriend gemiddelde is, haar zitten, kijken naar haar ogen en haar uit te leggen van de situatie die ze niet graag rustig te vragen. Niet onmiddellijk oordelen, bekritiseren of onderbreken. Als het verhaal gaat om een scenario waar het kind aan het doen was iets gevaarlijk of tegen de regels, kan het kind voelen, verongelijkte, zelfs als uw vriend probeerde te beschermen haar of haar herinneren aan de regels. Dit uitleggen aan haar in een zorgzame, betrokken en informatieve manier. Als de volwassen vriend was een slechte dag en onnodig op uw kind knapte, verklaren dat in termen van uw kind zal begrijpen. Zorg ervoor dat uit te leggen dat het niet haar schuld, als dat het geval is.

Excuses

Na de hervertelling van het evenement of als u het scenario uit de eerste hand zag, beoordelen of een verontschuldiging in orde is. Dit is een tweerichtingsverkeer - kinderen en volwassenen moeten plaatsvinden op deze sociale regel. Als het kind in de verkeerde was, moet ze excuses voor haar gedrag. Wanneer de volwassene was slecht gedraagt, neem hem opzij, uitleggen dat u niet denken dat het gedrag was passend en hem vragen te verontschuldigen aan uw kind. Volwassenen kunnen een positieve voorbeeldfunctie vervullen wanneer zij toegeven dat zij zich vergissen en zeggen dat zij zijn droevig.

Fouten

It's okay to toegeven dat zowel kinderen als volwassenen vergissen--het zal niet uw kind idee breken dat mam en PAP geweldige mensen zijn. Dit biedt eigenlijk een zeer belangrijke les dat geen mens perfect is en dat fouten worden gemaakt door iedereen. Wanneer uw kind de fout heeft gemaakt en uw vriend heeft gereageerd op een niet-zo-prettige manier, laat haar hieruit. Bijvoorbeeld, als uw kind liep en de deken gebied struikelde uw vriend(in) ijsthee omgestoten, hebben haar de puinhoop schoon en praat met haar over wat ze geleerd van dat scenario. Volgens de website van de Brigham Young University David O. McKay School of Education kunnen laat uw kind haar eigen fouten corrigeren en het leren van de situatie krachtige. Wanneer je vriend de fout gemaakt heeft, is niet alleen een verontschuldiging in orde, hij kan toevoegen in woorden over hoe hij proberen zal om te voorkomen dat die situatie weer gebeurt.

Met behulp van haar woorden

Uw kind kan leren haar gevoelens met behulp van haar woorden. Als ze is gekomen om u vertel je dat je vrienden zijn gemiddelde en heeft u een bepaalde scenario, vraag haar label haar emoties. Vraag uw vriend om samen met u en dring er bij uw kind om hem te vertellen hoe ze zich voelt. Ze kan zeggen iets, "Ik hou niet wanneer u Bel me namen" of "Ik voel me bang wanneer u uw boze stem." Uw vriend kan niet zelfs gerealiseerd hebben de invloed die hij had op uw kind, en dit kan dingen ophelderen. Niet toestaan dat uw vriend te blijven behandelen uw kind slecht, zijn stem verheft of worden respectloos. U kunt altijd gebruik maken van uw eigen woorden en vragen hem te verlaten.

Copingvaardigheden

Een scenario kunt u een discussie over coping mechanismen en laten sommige dingen gaan openstellen. Stel dat uw kind een zeepbel veiligheid opgemaakt kan en dat onaardig woorden gewoon off van de zeepbel stuiteren. Vertel uw kind dat iedereen een chagrijnig gemiddelde monster in hen heeft, zelfs als het niet wordt altijd weergegeven. Enkele dagen de norse monster komt uit om te bezoeken. Vraag uw kind om te onthouden wanneer iemand gemiddelde is en aan de foto in haar hoofd ziet de lelijke monster. Dit moet verlichten de stemming. De St. Jude Children's Research Hospital website suggereert diepe ademhaling en zelf kalmerend oefeningen voor het beheren van de frustrerende of uitdagende situaties, zoals een gemiddelde houding van een ouder vriend.


gerelateerde artikelen