Voordelen voor de gezondheid van de bonen van de Marine

February 28

Voordelen voor de gezondheid van de bonen van de Marine

De bonen van de Marine is een soort bonen ook bekend als de Boston bean of Yankee Boon. Het kreeg zijn naam na het uitzitten van als een belangrijke bron van voeding aan de Marine tijdens de tweede helft van de 19e eeuw. Als een nutriënt-dichte voedsel, de bonen van de Marine geacht zowel een groente en een eiwit voedsel, waardoor het een gezonde toevoeging aan uw dieet.

Basisvoeding Info

Bonen van de Marine hoge eiwitgehalte betekent dat ze kunnen dienen als alternatief voor vlees in uw dieet. Elke helft-kopje gekookte bonen bevat 7,5 gram per kop. Terwijl dit eiwit onvolledige is--1 of meer aminozuren ontbreekt u nodig hebt in uw dieet--zal een goed-rond gemaakte dieet je beschermen tegen een aminozuur-deficiëntie. Bonen van de Marine zijn ook laag in vet, op minder dan 1 gram per portie.

Hoog in vezel

Een portie gekookte bonen van de Marine bevat 9,6 gram vezels, vergadering 38 procent van uw dagelijkse waarde voor fiber. De vezel in de bonen van de Marine biedt een aantal voordelen voor de gezondheid. Fiber in voedsel voegt bulk om kruk, verbetering van de stoelgang en het verlichten van constipatie. Fiber kan ook helpen bloed cholesterol lager, verbetering van de gezondheid van het hart. Vezel neemt ook uw lichaam om te verteren, langere voorwaarts bij de beheersing van de honger en helpen bij gewichtsbeheersing. Bovendien, hebben mensen met hogere inname van vezels lagere tarieven van diabetes.

Lage glycemische Index

De glycemische index rangschikt hoe voedsel effecten bloedsuiker. Voedingsmiddelen met een lage glycemische index, kleiner is dan of gelijk aan 55, alleen de oorzaak van een kleine stijging van de bloedsuikerspiegel, terwijl voedingsmiddelen met een hoge glycemische index, groter dan 70, veroorzaken een snellere stijging van de bloedsuikerspiegel. De glycemische index wordt meestal gebruikt door mensen met diabetes op steun in bloedsuiker controle. Maar met inbegrip van meer lage glycemische index levensmiddelen in uw dieet kan lager uw risico op hart-en vaatziekten en diabetes, en ook helpen bij gewichtscontrole, volgens de Harvard School of Public Health. Bonen van de Marine hebben een lage glycemische ranking van 31.

Rijk aan vitaminen en mineralen

Niet alleen Marine bonen zijn een goede bron van eiwitten en vezels, maar zij kunnen ook helpen u te voldoen aan uw magnesium en folaat nodig heeft. Een portie gekookte bonen van de Marine bevat 48 mg magnesium--11 procent van de dagelijkse aanbevolen inname voor mannen en 15 procent voor vrouwen. Magnesium helpt spieren controlefunctie en ondersteunt uw cellulair metabolisme. Bonen van de Marine bieden ook een royaal bedrag van folaat, op 128 microgram--32 procent van de aanbevolen dagelijkse inname--per portie. Folaat optimaal gebruik kunt maken van rode bloedcellen en speelt een essentiële rol bij de celgroei.


gerelateerde artikelen