De Beste Winter fietsen schoenen

June 11

Met de juiste apparatuur is het volledig mogelijk uitbreiding van uw fietsen routine in de koude, winter verbieden. Winter fietsers gebruik gespecialiseerde materialen die beheren van vocht en wind blokkeren om het warm te houden tijdens de koudste dagen van het jaar. Gespecialiseerde fiets schoenen met extra isolatie en bescherming voltooien de winter fietser van kit. Deze schoenen maken gebruik van waterdichte, ademende voering te weren van sneeuw en slush, tevreden houden van uw tenen op lange winter ritten.

Houdt uw tenen Wiggling

De beste winter fietsen schoenen altijd voorzien van een waterdichte voering. Tijdens de zomermaanden, de enigszins beperkt ademende werking van een waterdichte liner maakt uw voeten voelen klam en is over het algemeen onaangenaam, maar in de ijskoude temperaturen winter Paardrijden is gekoppeld, een waterdichte voering is cruciaal voor je voeten warm te houden. Een waterdichte en ademende voering maakt gebruik van een laag van weefsel dat is damp-permeabele lucht en verdampt vocht te ontsnappen terwijl de resterende ondoordringbaar zijn voor vloeibaar water buiten de schoen toe te staan. Deze liner is de winter fietsen schoen de belangrijkste verdediging tegen het onvermijdelijke contact met slush en sneeuw die door uw banden schopte krijgt.

Snijden van de Wind

Winter fietsen schoenen zijn veel meer winddicht dan zomer fietsschoenen wegens het verlies van warmte van convectie. Zoals de wind over u tijdens een rit waait, het de aanwezigheid van een warme luchtlaag rond uw huid, waardoor je het veel kouder gevoel verminderen. Bovendien zal vocht uit zweet sneller, verdampen warmte mee trekken. De buitenste schil van een winddicht op een winter fietsen schoen voorkomt warmteverlies uit elk van deze verschijnselen. Deze schelpen zijn meestal geïntegreerd aan de buitenkant van de schoen en hechten veilig rond je enkel met behulp van klittenband riemen, een rits of een manchet van neopreen.


gerelateerde artikelen