Migraine Relief oefening

September 3

Migraine Relief oefening

Algemeen gekenmerkt door ondraaglijk pijn die rond het hoofd uitstraalt, migraine kunnen zeker een tol nemen op hun slachtoffers. De Mayo Clinic een migraine wordt beschreven als "chronische hoofdpijn die leiden aanzienlijke tot kunnen pijn voor uren of zelfs dagen." Hoewel de precieze oorzaak van migraine onduidelijk is, genetica en omgevingsfactoren die waarschijnlijk spelen een rol in hun ontwikkeling. Gelukkig, een paar eenvoudige migraine relief oefeningen kunnen helpen kalmeren weg de pijn.

Triggers & symptomen

Een verscheidenheid van factoren kan leiden tot migraine, zoals bepaalde voedingsmiddelen, stress, luide geluiden, felle lichten, nare luchtjes, fysieke inspanning, weersveranderingen, bepaalde medicijnen en abnormale slaappatronen. Wanneer een migraine zich ontwikkelt, meestal veroorzaakt hevige pijn in het hoofd dat pulseert of moederrestaurant. Deze pijn kan gepaard gaan met misselijkheid, braken, intense gevoeligheid voor licht en geluid, tunnelvisie, duizeligheid en Aura's.

Zachte cardiovasculaire oefening

Reguliere cardiovasculaire oefeningen, zoals buiten wandelen, fietsen of zwemmen, kunnen het verminderen van de ernst van migraine. Deze types van cardiovasculaire stimulering van de productie en de vrijlating van chemische endorfines, die migraine pijn verminderen. Aangezien migraine pijn vaak erger bij fysieke activiteit wordt, moeten dit soort oefening worden gebruikt als een preventieve methode. Ideaal, dit soort oefeningen moeten gebeuren op een regelmatige basis. Echter, als een normale trainingsschema niet haalbaar is, dit soort oefeningen moeten gewoon gebeuren op de eerste tekenen van een migraine.

Meditatie

Aangezien meditatie niet elke fysieke beweging hoeft, is het een populaire migraine opluchting oefening. In feite, beweert de Michigan Health & neurologisch instituut, MHNI, dat meditatie "kunnen hebben een krachtig effect op de pijn." De MHNI bevordert het gebruik van "mindfulness meditatie," die ze beschrijven als "aandacht van moment tot moment." Om te bereiken migraine verlichting door middel van medicatie, raadt het Instituut vergadering rechtop in een donkere, stille kamer als je op je ademhaling en poging concentreren om rustig van je geest. Een scala aan technieken en tips voor het bereiken van de succesvolle meditatie kan worden gevonden via boeken, website, lezingen en video's.

De rek van de nek

Aangezien de rek van de hals zo eenvoudig zijn, kunnen ze zelfs worden gedaan in een donkere kamer op het hoogtepunt van migraine pijn. Een nek uitrekkende routine in het algemeen begint met vijf tot tien herhalingen voorzichtig uit de nek voorwaarts en achterwaarts te rekken. Na dit stuk, zijn de zijkanten van de hals door zachtjes laten vallen van het hoofd aan de rechter en linker schouder vijf tot tien keer bezig. Bij een juiste gedaan, moet het stuk langs de gehele lengte van de hals worden gevoeld. Zodra de nek heeft op alle vier zijden is uitgerekt, eindigt de uitrekkende routine met vijf tot tien herhalingen van het draaien van het hoofd van links naar rechts.

Yoga houdingen

De ABC-van-Yoga website legt uit dat zachte yoga houdingen kunnen "verlichten de pijn hoofdpijn door hulpverlening aan zintuiglijke overbelasting en je geest ontspannen." De website verklaart echter ook dat yoga niet worden tijdens ernstige migraine-aanvallen gebruikt mag. In plaats daarvan moeten deze yogahoudingen worden beoefend op het eerste teken van een migraine. De yoga sessie voor migraine omvat een verscheidenheid aan yoga houdingen, van de eenvoudige berg vormen voor de meer geavanceerde driehoek pose. Deze milde poses willen rekken en ontspan het hele lichaam, uit het hoofd en het gezicht naar de voeten en tenen. Eventuele poses die migraine pijn verergeren moeten worden vermeden.


gerelateerde artikelen