Melk & luieruitslag

December 16

Melk & luieruitslag

Melk kan luieruitslag veroorzaken als uw kind een allergie voor melk heeft of lactose-intolerant is. Luieruitslag is een gemeenschappelijke huidirritatie die bij een zuigeling billen van natte luiers of overmatige blootstelling optreedt aan de kruk. Als u merkt dat uw kind zich diarree en luier ontwikkelt uitslag na het drinken van melk, moet je praten met uw kinderarts. Melk moet niet leiden tot diarree of luier uitslag. Niet verminderen of elimineren van melk van de voeding van uw kind zonder te praten met uw arts.

Melk allergie

Een allergie voor melk is gebruikelijk onder kinderen onder de leeftijd van 3. Een melk allergie verwijst naar koemelk en omvat geen moedermelk. Moedermelk bevat niet de dezelfde eiwitten die leiden een koe melk allergie tot. Als de moeder melk koe drinkt, kunnen sommige van de koe melkeiwitten Voer de moedermelk en een allergische reactie veroorzaken in de verpleegkunde-baby. Een allergie voor melk is een ernstige medische aandoening die tot ernstige reacties leiden kan. Gemeenschappelijke symptomen die gepaard gaan met een melk allergie zijn astma, netelroos en gezicht zwelling.

Lactose-intolerantie

Lactose-intolerantie is zeer zeldzaam bij jonge kinderen en baby's, omdat ze produceren meer lactase, het enzym nodig om te verteren lactose, dan volwassenen. Lactose is suiker gevonden in melk die moet worden vereenvoudigd om te worden opgenomen in de bloedbaan. Als uw kind onlangs een maag- of intestinale infectie heeft, worden ze tijdelijk lactose-intolerant. Lactose-intolerantie zal leiden tot diarree, kort nadat je kind opneemt melk, waardoor luieruitslag.

Melk intolerantie

Een andere voorwaarde aan melk veroorzaakt luieruitslag gerelateerde is melk intolerantie. Melk intolerantie is niet dezelfde voorwaarde als een allergie voor melk, omdat het niet wordt veroorzaakt door een reactie van het immuunsysteem, maar eerder een defect in de darmen. Melk intolerantie treedt op wanneer je lichaam niet kan de caseïne- en wei-eiwitten tijdens het spijsverteringsproces breken. Melk intolerantie zal diarree, gas, opgeblazen gevoel en maag pijn veroorzaken.

Behandeling

Behandeling zal worden bepaald op basis van de diagnose. Als je kind een allergie voor melk of melk intolerantie heeft, zal uw arts zuivel-vrij opties ter voorkoming van diarree en andere allergiesymptomen bespreken. Lactose-intolerantie veroorzaken luieruitslag kan worden behandeld door een enzym aan van de baby fles toe te voegen voordat ze het drinkt. Luieruitslag is zo effectief mogelijk behandeld door een droge luier op uw kind. Wijzigen van ontlasting en urine zo spoedig mogelijk en houden van diaper rash cream toegepast op de bodem van het kind.


gerelateerde artikelen