Hoe te kleden een kip voor koken

December 22

Hoe te kleden een kip voor koken

De mager bron van eiwit en de heerlijke smaak van kip maakt het een bron van top vlees geconsumeerd door Amerikanen, volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw. Maar voordat u kunt genieten van uw favoriete kip-diner, je moet kleden en schoon het vlees zodat alle bacteriën of door voedsel overgedragen ziekten worden geëlimineerd.

Stap 1

Zuiveren alle koken oppervlakken, gebruiksvoorwerpen en handen met zeep en warm water voor het verwerken van rauwe kip. U moet uw handen gedurende ten minste 20 seconden om alle bacteriën weg te wassen.

Stap 2

Vermijd kruisbesmetting doordat de kip en haar sappen scheiden van andere levensmiddelen. Het gebruik van een specifieke snijplank en gebruiksvoorwerpen terwijl omhoog het kleden van een kip.

Stap 3

Verwijder de ingewanden uit de holte van de kip met je handen. Moet u wellicht te maken een kleine snede tussen de dijen te voeren de holte. Sommige mensen kiezen voor het opslaan van de ingewanden--nier, hart en spiermaag--toe te voegen in soepen of jus.

Stap 4

De nek en staart gebied afgesneden en gooi alle overtollige vet.

Stap 5

Spoel de hele kip, binnen en buiten, onder koud water. De kip wassen, niet alle bacteriën vernietigen, maar het helpt overtollige bloed, vet of veren te verwijderen.

Stap 6

De kip met keukenpapier voordat kruiden te drogen. Dit proces helpt bij het produceren van een bruine, knapperige huid.

Stap 7

Koelkast of koken van de kip onmiddellijk na dressing. Verlaten van het rauwe vlees op kamertemperatuur bevordert bacteriegroei.

Wat die u nodig hebt

  • Warm water
  • Zeep
  • Snijplank
  • Mes

gerelateerde artikelen