Ontpit de pruimen Vs. Over-the-Counter laxeermiddelen

June 24

Ontpit de pruimen Vs. Over-the-Counter laxeermiddelen

Als u het ongemak van constipatie ondervindt, is het wellicht willen alles doen om een stoelgang hebben. Natuurlijke remedies, zoals consumeren meer ontpit pruimen, kunnen helpen verzachten uw ontlasting zonder het gebruik van over-the-counter laxeermiddelen. Wanneer ontpit pruimen breng u niet reliëf, mag u wenden tot commerciële laxeermiddelen-- maar altijd contact op met uw zorgverzekeraar alvorens enige medicatie.

Betekenis

Stoelgang cycli variëren van persoon tot persoon. Bepaalde voorwaarden kunnen bijdragen te moeilijk, moeilijk-aan-pass krukken of onderbroken kruk cycli, opnemen van slechte voeding en sedentaire levensstijl, zwangerschap, ziekte, bepaalde medicijnen, merkt de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse. Constipatie kan veroorzaken krampen, opgeblazen gevoel, gas, prikkelbaarheid en anale kloven. Raadpleeg uw arts als u regelmatig periodes van constipatie ondervindt.

Bezorgdheid

U kan snel te bereiken voor een laxeermiddel, maar regelmatig gebruik van mondelinge laxeermiddelen kan leiden tot afhankelijkheid en invloed hebben op uw vermogen om nutriënten en bepaalde medicijnen notities het nationale spijsvertering ziekte Clearinghouse te absorberen. FamilyDoctor.org raadt het gebruik van natuurlijke methoden, zoals fysieke activiteit en meer vezel-rijk voedsel--met inbegrip van pruimen-voordat u probeert over-the-counter laxeermiddelen.

Soorten Over-the-Counter laxeermiddelen

Laxeermiddelen komen in de orale of rectale rassen. Mondelinge laxeermiddelen komen in vier vormen: mondelinge osmotics die tekenen van water in de dikke darm bij het passeren van ontlasting; mondelinge bulk vormers of fiber supplementen, die helpen Voeg bulk aan uw ontlasting wordt gevraagd van natuurlijke samentrekking van uw spijsvertering; mondelinge kruk weekmakers die vocht aan uw ontlasting toevoegt; en mondelinge stimulerende middelen die leiden contracties in uw intestinale spieren tot. Rectale laxeermiddelen werken ook door het stimuleren van de spieren van uw spijsverteringskanaal. Alle laxeermiddelen kunnen leiden tot onaangename bijwerkingen, met inbegrip van opgeblazen gevoel, kramp, gas, maagklachten en kramp. Hoewel over-the-counter laxeermiddelen beschikbaar zonder een voorschrift zijn, moet u overleggen met uw arts alvorens hen.

Pruimen

Pruimen zijn een milde, natuurlijke laxeermiddel. Ze zijn hoog in vezel en de onverteerbare suiker sorbitol. Pruimen kunnen diarree veroorzaken bij mensen met normale stoelgang cycli. Een studie van de April 2011 gepubliceerd in "Voedselbehoefte farmacologie en Therapeutics" gevonden dat gedroogde pruimen, ook bekend als ontpit pruimen, effectiever dan psyllium--een gemeenschappelijk ingrediënt in mondelinge bulk voormalige supplementen zijn--in de strijd tegen constipatie. Pruimen kunnen niet werken voor iedereen en de darmen als over-the-counter stimulerende laxeermiddelen niet wordt gestimuleerd. Mogelijk moet u stimulerende laxeermiddelen onder leiding van uw arts als u last van chronische constipatie of verstopping als gevolg van een medische aandoening heeft.

Overwegingen

Als u over-the-counter orale en rectale laxeermiddelen gebruikt kan te vaak leiden tot teveel vochtverlies en een elektrolyt onbalans veroorzaken. Elektrolyten regelen uw zenuw werking, spiercontractie, vloeistof evenwicht en hart ritme. Drink veel van vloeistoffen dagelijks uw systeem te houden gehydrateerd, vooral als u laxeermiddelen neemt. Met inbegrip van meer vezelrijk voedsel in uw dieet, samen met ontpit pruimen, kan het verhogen van de bulk in je darmen, waardoor de ontlasting gemakkelijker om door te geven.


gerelateerde artikelen