Hoe te verwijderen van haar kont

May 18

Hoe te verwijderen van haar kont

Haar beschermt uw lichaam tegen infectie en lichaamsvreemde deeltjes terwijl het helpen handhaven van de lichaamstemperatuur. Niettemin, elimineren van lichaamshaar uit verschillende delen van het lichaam, met inbegrip van de kont, is uitgegroeid tot een gemeenschappelijke en relatief veilig proces. Veel producten en methoden beweren dat het verwijderen van haar kont, maar slechts een paar technieken effectief elimineren ongewenste haargroei. De juiste methode voor u, hangt af van de hoeveelheid geld, tijd en moeite die je wilt besteden aan ontharing. Houd in gedachten dat veel haren verwijderen technieken tijdelijk zijn en wellicht te voeren maandelijks of jaarlijks.

Stap 1

Toepassing van scheerschuim op de behaarde gebieden en scheren je kont met een scheermes. Scheren is de meest voorkomende en meest efficiënte methode van haarverwijdering. Resultaten van het scheren zijn tijdelijk; haar resulteert in het algemeen binnen een paar dagen omdat haar scheren alleen verwijderd uit het huidoppervlak. Een mirror gebruiken om te helpen navigeren moeilijk te bereiken plekken.

Stap 2

Gebruik wax te verwijderen van je haar kont. Waxen is zowel effectief en efficiënt. Terwijl u een wassende kit voor gebruik thuis, zijn over het algemeen best beroep doen op de hulp van een professionele salon of esthetician kopen kunt. Een professionele esthetician wax is van toepassing op de huid, dan plaatst een stuk doek op de top van de wax. Na het drukken naar beneden op de doek een paar keer, wordt de strip was snel verwijderd in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Haar wordt verwijderd in de hoofdmap en groeit terug in een trager tempo dan de geschoren haren. Hoewel het meer om een professionele ken de baan kosten kan, is het proces over het algemeen minder pijnlijk, sneller en effectiever dan thuis doen.

Stap 3

Probeer elektrolyse. Tijdens een elektrolyse brandt een elektrische stroom het haar in de hoofdmap door middel van een naald in de haarfollikel ingevoegd. Elke haarfollikel individueel wordt verbrand en de procedure hiervoor is over het algemeen meerdere behandelingen. De website van de huisarts raadt het vinden van een professional die zowel gekwalificeerd als gelicentieerd voor het uitvoeren van elektrolyse. Elektrolyse is een duur en vervelend procedure waarmee meer permanente resultaten dan harsen of scheren.

Stap 4

Laserbehandeling te overwegen. Laser ontharing elimineert volgens «««MayoClinic.com, ongewenste haargroei met behulp van een intens lichtstraal. Een laser dringt door de huid beschadigen de haarzakjes, voorkomen van toekomstige haargroei. Verschillende behandelingen kunnen het nodig zijn en toekomstige onderhoud behandelingen kunnen ook nodig zijn. Net als bij elektrolyse, laser ontharing is een dure en langdurige proces.


gerelateerde artikelen