Hoe vaak moet je Zumba om gewicht te verliezen?

April 27

Hoe vaak moet je Zumba om gewicht te verliezen?

De Latijnse en internationale ritmes en bewegingen van de dans van Zumba Fitness kunnen houden een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor u, vooral als je hebt altijd hield van dansen op salsa, R & amp; B of oldies. Dus kan je goed merkt dat je uitgaven zoveel dagen als je elke week Zumba kunt, met het oog op het verliezen van gewicht zo goed doen. Hoe vaak je Zumba om gewicht te verliezen moet doen, wellicht meer een kwestie van niet teveel doen in plaats van zich het ongerust maken over te weinig te doen.

Beginnelimg Level

De drie pijlers van gewichtsverlies zijn cardiovasculaire oefening, krachttraining en een gezond dieet. Zumba Fitness kan u voorzien van de cardio-component nodig om gewicht te verliezen-- en voeg een beetje van krachttraining ook, als u Zumba Fitness toning sticks gebruiken om te werken op uw arm kracht. Zumba Fitness oprichter Beto Perez adviseert beginnend met 20 minuten van Zumba dansen drie keer per week als u hebben geen fitness achtergrond. De komende proberen weken om te bouwen tot 45 tot 60 minuten een sessie ten minste drie keer per week. Luister naar uw lichaam op of kan je zelfs meer, stelt hij. Als u wilt dansen gedurende 20 minuten, kunt u de "Rush" 20 minuten durende workout op de Zumba Fitness "Exhilarate" DVD set. Te dansen voor 45 minuten, kunt u de "Activate" DVD met de 45 minuten durende training volgen. Een klasse in-persoon of "Exhilarate" dansfeest DVD duurt een uur.

Ervaren Level

Als u meer fysiek fit zijn, kan je meer, Perez schrijft "Zumba: sloot de training toetreden tot de partij! De Zumba gewichtsverlies programma." Zumba Fitness fans kunnen kiezen om naar klassen of thuis trainen naar de Florida gebaseerde bedrijf dans DVD's vijf of zes keer per week een uur lang in een tijd, hij schrijft. Perez raadt gebouw in enige tijd om te herstellen, vooral als u spierpijn ondervindt. Dit kan betekenen uitwerken om de andere dag of werken meerdere dagen achter elkaar, gevolgd door een dag of twee uit.

Verlies van het gewicht

Naast dansen drie tot zes dagen per week om gewicht te verliezen, moet u om te gaan in uw eigen tempo in de klas, dansen te licht noch te intens. Als u uw inspanning tussen 4 en 6 op een schaal van 10, met andere woorden, matig hard en niet zeer gemakkelijk of maximale moeilijkheid waarnemen, u zijn ten volle profiteren van de voordelen van cardio, Perez aangegeven. Zijn aanbevelingen in termen van tijd en intensiteit vallen overeenkomstig de aanbevelingen van het Department of Health and Human Services voor ten minste 75 minuten van krachtige aërobe activiteit per week of 150 minuten aan matige aërobe activiteit voor een gezonde volwassene te bereiken van de fitness. Afslanken vereist verhoogde activiteit, en 180 minuten van krachtige activiteit--vertegenwoordigen enthousiaste deelname in de drie uur durende Zumba Fitness klassen--kunt u plaatsen op de weg naar gewichtsverlies.

Dieet

Zumba Fitness kan worden gecombineerd met een voedzaam dieet ter bevordering van gewichtsverlies. Het dansen zelf kunnen raden u aan besteden minder snoepen van de tijd om te kijken van de trimmer in de studio's spiegels, te verminderen van het gewicht ondersteund door uw gewrichten en bij te brengen meer pop uw bewegingen, vooral op de nummers die betrekking hebben op springen. In zijn boek Afslanken raadt Perez Zumba Fitness te combineren met een dieet gericht op mager vlees, volle granen, groenten en fruit, en toe te voegen gevarieerd cardio activiteiten zoals yoga, fiets rijden en uitgevoerd en krachttraining om uw fitness-programma.


gerelateerde artikelen