Remedies met citroen & Water zuivering

May 6

Remedies met citroen & Water zuivering

Citroenen en water remedies worden gebruikt voor het reinigen van het lichaam van onzuiverheden. In het boek "Terug naar Eden" touts Auteur Jethro Kloss citroen als een antiseptisch middel en een instrument om het lichaam te ontgiften. Dagelijks citroen water drinken kan helpen handhaven van de gezondheid van de lever en de nier en thrê zijn claims die de antiseptische eigenschappen van citroen infecties kunnen afwenden.

Reinigen van de lever

Regelen leverfunctie door het eten van citroen en water tweemaal per dag. De primaire functie van uw lever is te breken toxinen in het lichaam aanwezig. Als de lever niet genoeg enzymen produceert wordt de afbraak van toxines belemmerd. Volgens "The Amazing gezondheid voordelen van drinken citroen Water" door verpleegkundige Ann Heustad, verhoogt het verbruik van citroenen productie van leverenzymen.

Nieren reinigen

Passeren van een niersteen tijdens plassen kunnen pijnlijk zijn. Nierstenen vorm van metabole residu overblijft in de nier. Volgens een studie van de 11-patiënt, uitgevoerd aan de Duke University uitgebreide niersteen Center, citroen water kan het verminderen van de vorming van nierstenen. Studiedeelnemers ervaren een afname van de nieren storm vorming na het nuttigen van citroen water over een periode van 44 maanden. Consumptie van citroen en water kan het nier gezondheidsbevordering.

Dubbele punt schoonmaken

Uitscheiding van afval en bacteriën optreedt tijdens een dubbele punt schoonmaken. Daling van de hoeveelheid bacteriën in uw dikke darm met een citroen water dubbele punt schoonmaken. Het colon, of dikke darm, is de laatste halte voor verloederde voedsel in het spijsverteringskanaal. Na het verlaten van de dikke darm, verlaat voedsel het lichaam. Opbouw van afval, toxines en bacteriën optreden na verloop van tijd in de dikke darm. Volgens de Hut van de geneeskunde, kunnen citroenen ontdoen de dikke darm van afval bouwen en handelen als een antiseptisch middel, dat de groei van micro-organismen belemmert.

Reinigt de dikke darm met een mix van citroen, water en cayennepeper. Dit mengsel voor dubbele punt zuivering tijdens een snel, in dienst stelt Colon Cleanse hoek. Voor citroen water dagelijks consumeren of van het begin van een dubbele punt schoonmaken, Raadpleeg uw arts.

Anitseptic drinken

Profiteren van de antiseptische eigenschappen van citroen door het drinken van citroensap en water twee keer per dag. Squeeze een helft van een citroen in een glas water. Zich onthouden van de hele citroen aanbrengend uw water. Pesticiden en bacteriën kunnen aanwezig zijn op de schil. In plaats daarvan knijp verse citroenen zodat SAP.


gerelateerde artikelen