Paleontologie kampen voor kinderen

April 17

Als uw kind gezicht bij de vermelding van fossielen of hij kijkt vooruit naar de regenachtige dagen oplicht omdat hij in de hal van de dinosaurus van een natuurhistorisch museum kunt hangen, hebt u een junior paleontoloog op uw handen. Veel kinderen houden van dinosaurussen, dus het is geen verrassing dat musea en kampen rond het land bieden speciale dinosaurus kampen waar kinderen kunnen induiken paleontologie en hands-on ervaring in fossielen en de wetenschap van het prehistorische leven. Enkele van de beste geven kinderen de mogelijkheid om te werken met echte fossielen of op echte graven sites.

Dag kampen

Dag kampen geven kinderen de mogelijkheid om te leren over dinosaurussen en vertellen u alles over hun paleo-avonturen op de tafel. In de staat New York, jongeren van leeftijden 8 tot en met 12 kunnen kijk op drie fossiele sites, leren identificeren van fossielen en dierensporen, verkennen van de wetlands en spelen in het bos op een week-lange kamp op Penn Dixie paleontologische en Outdoor Education Center (penndixie.org). Dinosaur Ridge (dinoridge.org) in de Amerikaanse staat Colorado, en Morrison heeft meer dan 300 dinosaurus voetafdrukken voor jonge paleontologen maatregel-- plus andere plantaardige en dierlijke fossielen en activiteiten die bedoeld zijn voor kinderen zo jong als 5 jarige leeftijd. FunCamps (funcamps.com), een programma in Zuid-Florida, biedt een dinosaurus-themed JurasiCamp, waar kinderen de basisprincipes van paleontologie met speciaal ontworpen graven dozen leren kunnen.

Familie kampen

Een familie kamp kunnen boeiend gelegenheid om tijd doorbrengen met uw kinderen terwijl meer te leren over hun favoriete onderwerp. Gezinnen leven zoals paleontologen in het kamp van de paleontologie familie bij Falls van de Ohio State Park (fallsoftheohio.org). Kinderen moeten minstens 12 jaar oud en moeten een lange tijd interesse tonen in paleontologie, dus dit is een ideaal programma voor kinderen die serieus over het onderwerp. In Zuid-Dakota, kinderen en ouders een team vormen voor een twee-daagse paleontologie kamp bij de South Dakota Museum voor geologie (museum.sdsmt.edu) aan het Museum voor geologie, waar u zult uw tijd verdeeld tussen het museum lab en de kleine Houston steengroeve. Kinderen 12 en ouder kunnen deelnemen met u een echte dinosaurus dig in Oost Montana via het programma aan het Judith River dinosaurus Institute (montanadinosaurdigs.com).

Overnachting campings

Voor gepassioneerde paleontologen, een zomerkamp gericht op het onderwerp kan worden een welkom avontuur. Bij de South Dakota School van mijnbouw en technologie (sdsmt.edu), middelbare schoolstudenten kunnen bezoeken graven in de Badlands, prep, verzamelen en gegoten fossielen in een kamp op de campus geleid door studenten en grad studenten in de school paleontologie programma. Kinderen in de tweede klas en omhoog kan leren over fossielen door jacht en identificatie van hen op de Oregon Museum van wetenschap en industrie (omsi.edu) 's nachts kampen. In het kamp Encana Badlands Science in Alberta, Canada, doorbrengen jonge geitjes van leeftijden 9 tot en met 12 een week leren over paleontologie, inclusief prospectie voor dinosaurus botten in de Alberta badlands en werken met paleontologen bij het Koninklijk Tyrrell Museum (tyrrellmuseum.com).

Overwegingen

Paleontologie kampen zijn populair en snel vullen, dus wilt registreren vroeg om ervoor te zorgen een plek. Kampen die plaatsvinden op sites van de echte dig kan hebben strenge leeftijdsgrenzen vanwege problemen met verzekering, dus zorg ervoor dat u weet geen regels over leeftijd eisen of Ouderlijk toezicht voordat u zich aanmeldt.


gerelateerde artikelen