Kussens die houding helpen

June 21

Kussens die houding helpen

Slechte houding leidt gewoonlijk in de rug pijn, een aandoening die grote ongemak kan veroorzaken. Sommige kussens zijn speciaal ontworpen voor helpen verbeteren van uw houding. Ze zou dwingen je om te zitten of liggen op een manier dat de voordelen van uw rug of schouders. Zelfs normale kussens gebruikt op de juiste manieren kunnen helpen uw houding. Orthopedische kussens specialist meestal duurder om te kopen dan standaard kussens maar extra ondersteuning kunnen bieden.

Bed kussens

Ideale bed kussens voor houding, is afhankelijk van uw lichaamsvorm en eventuele huidige rugproblemen. In het algemeen zijn goed bed kussens voor houding echter stevig genoeg is om te behouden hun vorm maar zacht genoeg voor comfort wanneer slapen, volgens "8 stappen naar een pijn-vrij terug." De auteurs suggereren ook met behulp van een harder kussen onder een zachte ganzendonzen kussen. Stapelen de kussens op deze manier biedt ondersteuning voor je hoofd en rug, die kan helpen uw algemene houding, en ook u kunt krijgen van een goede nachtrust.

Slaaphouding

Uw favoriete slaaphouding zal bepalen hoe best gebruiken kussens ter ondersteuning van uw wervelkolom. Bijvoorbeeld, als je de neiging om te slapen op je rug, moet dan u kussens achter je hoofd en onder de achterkant van je knieƫn, volgens de UCLA ergonomie afdeling. Echter, als je op uw kant slaapt, moet u een kussen onder je oor en tussen je benen. Het doel is om te houden van uw wervelkolom als volgt uitgelijnd mogelijk.

Lumbale kussen

Veel mensen hebben de neiging om inzinking of slouch als zittend achter hun bureau voor langere tijd. Dit soort positie zet druk op de lumbale regio van de wervelkolom, die is van de sectie naar de onderste terug, waar de wervelkolom buigt naar binnen. Na verloop van tijd, hangend in uw stoel kan invloed hebben op uw houding. Lumbale rolt of stijve lagere rug kussens zijn ontworpen om te zitten in de curve van uw onderrug terwijl u bent gezeten. De McKinley Health Center raadt aan om dichter bij uw bureau en vergadering van rechtstreeks met het kussen verscholen in de holte van de lumbale regio.

Orthopedische kussens

Veel kussens ontworpen om te helpen houding staan bekend als orthopedische kussens. Vaak, deze kussens gebruik stoffen zoals "memory foam"--een soort schuim dat keert terug naar haar basisvorm na gebruik en helpt uw lichaam ondersteunen. Het cervicale orthopedisch kussen heeft een gebogen zijde ter ondersteuning van de nek. De wig orthopedisch kussen is aan de andere kant ter verbetering van houding tijdens het zitten. De wig gaat onder je billen, je lichaam naar voren te duwen en uitlijnen van uw wervelkolom.


gerelateerde artikelen