Glucose in groenten

October 13

Glucose in groenten

Groenten kunnen een hoofdbestanddeel van een dieet, maar ze kunnen een hoeksteen van een dieet. Omdat de meeste groenten lage suiker en koolhydraten zijn, maken zij grote snacks en maaltijden te vullen u en houden u van het krijgen van honger. Onderzoek van de voedingswaarde van groenten vindt u smakelijk om te zien wat u kunt opnemen in uw dieet, vervolgens experimenteren met een breed scala van nieuwe groenten vindt u mogelijkheden voor gezonde opties. Overleg met uw arts voordat u het wijzigen van uw dieet op enigerlei wijze om ervoor te zorgen u bent veilig implementeren van veranderingen.

Koolhydraten en Glucose

Koolhydraten worden vaak belasterd, maar ze zijn een belangrijk onderdeel van uw dieet. Koolhydraten komen in drie vormen: eenvoudige suikers, vezels en complexe koolhydraten of zetmeel. Volgens de Harvard School of Public Health, probeert het lichaam te breken alle complexe zetmeel in eenvoudige suiker, of bloedglucose--de belangrijkste brandstof van het lichaam. Elke cel is ontworpen voor het gebruik van koolhydraten in dit formulier. Sommige vormen van eenvoudige suikers zijn lijstsuiker, fructose gevonden in fruit en druif suiker of dextrose. Complexe koolhydraten zijn voedsel zoals hele granen.

Glucose in groenten

Groenten zijn niet meestal hoog in glucose. Sommige andere soorten koolhydraten in hen kunnen hebben, maar ze zijn niet hoog in suiker. Volgens «««FruitsandVeggiesMatter.gov bevat gekookte broccoli, bijvoorbeeld, 6 g koolhydraten, maar slechts 1 gram suiker. Een groene paprika heeft 5g koolhydraten en 2 gram suiker. Nog meer zetmeelrijke groenten zoals maïs hebben 21 g koolhydraten, maar slechts 3 g suiker. Het is belangrijk om bij te houden hoeveel koolhydraten je bent u een diabetische consumeren. Koolhydraten uiteindelijk om te zetten in glucose, zodat groenten zoals maïs niet de beste keuze wellicht.

Groenten en Diabetes

Groenten wellicht een goede keuze voor u als u diabetes hebt, maar u nog moet voorzichtig zijn bij het eten hen. Onderzoekers gebruikt om te geloven dat alle eenvoudige suikers beïnvloed de bloedsuikerspiegel dezelfde manier en alle complexe koolhydraten nam een lange tijd om de impact van het lichaam. Echter, volgens de Harvard School of Public Health, Franse frietjes, die complexe koolhydraten, kunnen handelen als eenvoudige suikers en fructose kan het hebben van een aanhoudende reactie in het lichaam. Dit leidde onderzoekers glycemische index en glycemische lading te ontwikkelen. Dit zijn getallen die bepalen hoe snel een levensmiddel zal beïnvloeden uw bloedsuiker. Ze zijn een goede manier om te weten welke groenten zal niet verhogen uw bloedsuikerspiegel. Groenten en fruit, niet met inbegrip van aardappelen, over het algemeen hebben een lage glycemische lading en zijn goed voor diabetische diëten.

Rol van Fiber

Groenten hebben een hoog gehalte aan een ander type van carb bekend als vezels, die in twee vormen komt: oplosbare en onoplosbare. Het lichaam is niet kundig voor deze breken, en ze hebben niet een directe invloed op de bloedsuikerspiegel. Zij zijn echter van vitaal belang voor een gezonde voeding. Volgens de Harvard School of Public Health, oplosbare vezels kan een indirecte impact hebben op hoe het lichaam reguleert honger en controle bloedsuikerspiegel kan helpen. Onoplosbare vezels helpt in het verlichten van constipatie en bevordert de goede darm gezondheid.


gerelateerde artikelen