Voedingsmiddelen die ertoe bijdragen dat Detox uw lichaam

October 18

Voedingsmiddelen die ertoe bijdragen dat Detox uw lichaam

De gezondheid van uw lichaam is van de uiteindelijke belang in de werking van dag tot dag op uw best. Door het elimineren van toxines die na verloop van tijd hebben opgebouwd in je lichaam, je lichaam optimaal kan functioneren en je voelt beter als een geheel. Ontgiften met voedsel is een natuurlijke manier te reinigen van uw systeem van toxines.

Knoflook

Knoflook heeft een sterke reputatie als een genezing, zuivering van voedsel. Knoflook bevat allicine, die een samengestelde zwavel. Allicine vecht infectie in het lichaam. Knoflook helpt ook actie in leverenzymen die toxine van uw systeem filteren te bevorderen.

Sesamzaad

Sesamzaad zijn een goede bron van methionine, een aminozuur dat de lever beschermt. De lever helpt bij het filteren toxine van het lichaam, dus het is belangrijk dat het gezond blijft. Methionine helpt ook het absorberen van andere aminozuren.

Broccoli

Broccoli wordt vaak gezien als een super voedsel. Het bevat een heleboel voedingsstoffen en heeft ook ontgiftende bevoegdheden. Het bevat twee fytochemicaliën genaamd isothiocyanaten en indolen. De isothiocyanaten helpen je lever te ontgiften van kankerverwekkende stoffen. De indolen helpen uw lichaam te breken van de hormonen die ervoor zorgen borst kanker-celgroei dat.

Citroenen

Citroenen zijn zeer goed eten bron om uw lichaam te ontgiften. Ze zijn rijk aan vitamine C en antioxidanten, maar hun heilzame eigenschappen verder reiken dan die. Citroenen helpen ook de toxine van lichaam omzetten in een vorm die gemakkelijk kan worden geëlimineerd uit je lichaam. Ze kunnen ook breken met slijm, waardoor het makkelijker te spoelen de toxinen uit uw systeem.

Artisjokken

Artisjokken bevatten de antioxidant verbindingen silymarine en cyramin, die boost lever-functie werken door het herstel van de weefsels. Ze ook aanzienlijk gal productie, die helpt toxines worden uitgescheiden via de darmen.

Appels

Appels zitten vol met vezels, die helpt bij het verplaatsen van de gifstoffen via je darmen en uit uw systeem. Appels bevatten pectine. Pectine bindt aan metalen zoals kwik en lood die kan worden in uw dubbelpunt en helpen bij afboeken hen uit uw systeem. Pectine helpt ook je lichaam ontdoen van levensmiddelenadditieven en toxines.

Avocado 's

Naast het feit dat rijk is aan voedingsstoffen zoals folaat, vezels, kalium en vitamine E, hebben avocado's ook een ontgiftende eigenschappen. Ze bevatten een nutriënt glutathion, die helpt bij het elimineren van alcohol van de lichaamseigen systeem genoemd.


gerelateerde artikelen