Songwriting kinderactiviteiten

November 9

Songwriting kinderactiviteiten

Kinderen en muziek zijn een natuurlijke pasvorm--vanaf het moment dat ze kunnen praten, zingen kinderen instinctief samen met hun favoriete liedjes. Waarom niet dit enthousiasme te benutten door het hebben van uw schrijven van een lied van haar eigen kind? Songwriting kan uw kind schrijfvaardigheid verbeteren en haar vermaken op hetzelfde moment. Het is een activiteit van de regenachtige dag die het hele gezin kan genieten.

Intro naar liedje

Start uw songwriting-activiteit door op te merken van de basiselementen van een lied. Het koor schetst het centrale thema van het lied en meerdere malen, meestal na elk couplet wordt herhaald. De verzen vertellen het verhaal van je liedje, en elke is verschillend. Natuurlijk, moet je een titel voor uw creatie ook. Dit is een geschikte plek voor kinderen om te beginnen. Heeft uw kind pak een vel papier en een potlood en brainstormen over ideeën voor een titel.

Genereren van ideeën

Laat uw kind het genereren van ideeën voor een song, helpt haar langs als nodig. Suggereren dat ze kijken naar enkele foto's in een tijdschrift of boek. Maak een lied gebaseerd op het verhaal achter een foto, met een begin, Midden en einde. Hebben uw kind na te denken over het doel van het liedje en waar ze wil het verhaal om te eindigen. Voor een eenvoudig lied dat doet een beroep op een kind, een lied op haar favoriete kleur te baseren. Haar Kies object dat samen met haar kleur gaat te hebben. Een oneven pairing kon maken voor een grappig liedje--"paarse pindakaas," bijvoorbeeld.

Bouw uw lied

Zodra uw kind haar onderwerp gekozen heeft, beginnen met het maken van eenvoudige verzen, iets nieuw voor elk couplet voort te bouwen op de laatstgenoemde toe te voegen. Als uw eerste vers over paarse pindakaas is, is vers twee mogelijk over paarse mensen eten van paarse pindakaas. Het koor kon worden over de kleur paars en de gevoelens die het oproept. Zorg ervoor dat uw nummer opschrijven als je gaat om u herzien en vergeet niet te helpen. Volg een rijm schema, zodat elke tweede regel eindigt met een woord dat met de regel voor het rijmt om redenen van eenvoud. Heb een woordenboek en een thesaurus in de buurt om te helpen.

Songwriting eenvoudig gemaakt

Tijd besparen in uw songwriting-proces met behulp van de melodie van een bekend lied. Voor een jong kind, probeer "Twinkle Twinkle Little Star." Een ouder kind kan genieten van "Dit kleine licht van mij." Met behulp van een bekende melodie en structuur kunt uw kind om zich te concentreren op de lyrics. Hebben sommige lacht terwijl het proberen om uw woorden passen het juiste aantal beats te maken. Als uw kind bereid is om haar nieuw lied, pak uw videocamera--leert ze iets over songwriting door te kijken naar het eindresultaat. Zij zal ongetwijfeld ook het vastgelegde geheugen waarderen in de komende jaren.


gerelateerde artikelen