Voordelen van het gebruik van lavasteen voor het grillen

April 3

Voordelen van het gebruik van lavasteen voor het grillen

Lava rotsen worden gebruikt in grills, voornamelijk gas grills, als een manier om warmte behouden tijdens het kookproces. Gemaakt van vulkanische ontploffing, kan lavasteen worden gekocht bij thuiszorg centra en bij sommige Kruidenieren en supermarkten in de zomer. Goede zorg, gebruik en onderhoud van lava rotsen kunnen een ideale grillen ervaring maken.

Warmteopslag en koken gebied

Door de natuur zijn lava rotsen poreus, met kleine gaatjes in de rots. Dit maakt hen een uitstekende bron van warmte-bedrijf, zodat u te verdelen van warmte in de gehele uw grill, over gebieden waar de vlammen van gas kunnen niet anders bereiken. De lava rotsen absorberen de warmte van de gasvlam houden en distribueren naar elk willekeurig deel staan de lava rotsen, scheppen een algemener kookhoek alsmede meer warmte in de grill.

Gezondheidsrisico 's

Grillen is een natuurlijk vetarme koken methode die een heleboel smaak produceert. Verklein de potentiƫle blootstelling aan schadelijke kankerverwekkende stoffen die uit blootstelling verkoling en rook voortvloeien en houd regelmatige voorvallen in gegrild voedsel, echter uw lava rotsen vers. Als het vet van uw voedsel naar beneden op de rotsen druipt, wordt het overschot opgeslagen in de rock poriƫn, wat leidt tot extra Rookvrije naarmate de tijd vordert. Het rookvrije vet verandert niet alleen de smaak van uw voedsel, het schadelijke kankerverwekkende stoffen bevat. Lava rotsen kunnen echter ook worden gebruikt ter vermindering van de blootstelling aan carcinogene agentia uit grillen vanwege hun hoge warmte-bedrijf-capaciteit. Hoe langer wordt de voorronde gehouden in de grill, hoe korter de kooktijden, wat betekent minder blootstelling aan rook en kankerverwekkende stoffen. Het hoge vermogen van de warmte-bedrijf betekent ook dat u kunt uitschakelen van de vlam, sluit het deksel en houdt uw voedsel op de grill om langzaam koken of opwarming van de aarde, zonder te worden blootgesteld aan een continu vuur of de rook te eindigen.

Waarom dit alleen gebruiken In gasbarbecues

Lava rotsen werk best als een warmte-distributeur, en omdat de houtskool of hout in houtskool grills natuurlijk gebruikt houdt en distribueert warmte, lava stenen zijn over het algemeen niet noodzakelijk in houtskool grills, hoewel zij kunnen worden gebruikt. Gasbarbecues, alleen wel beschikbare warmte wanneer de brandstof verlicht en wordt uitgevoerd is. De lava rotsen houden de warmte in de grill, alsmede de beschikbare kookoppervlak helpen, zelfs wanneer de brandstoftoevoer uitgeschakeld is.

Het instellen

Het gebruik van lava rotsen in uw grill vereist een speciaal rooster, onder het kookoppervlak en boven de vlammen. U kunt een afzonderlijke rock-rooster voor je rooster, of u kunt de warmte platen die zich reeds in de grill om te houden van de rotsen. Terwijl een 1-inch afstand tussen de branders en de rotsen wordt aanbevolen, kunt u tot 2 inch uit elkaar gaan. U moet ten minste 3 tot en met 4 inch van de ruimte tussen de bovenkant van uw lava rotsen en uw koken grill. In alle gevallen moet u hebben ruimte voor lucht circuleren tussen de rotsen, de warmtebron en de koken grill.


gerelateerde artikelen