De effecten van tarwegluten op het spijsverteringsstelsel

April 14

De effecten van tarwegluten op het spijsverteringsstelsel

Gluten is een dieet eiwit gevonden in een verscheidenheid van levensmiddelen, waaronder broden, pasta's en koekjes. Het is een gemeenschappelijke voedsel allergenen die kan spijsverteringsstelsel ongemak veroorzaken en beïnvloeden van de totale energie. Als u allergisch voor gluten bent of zelfs gevoelig voor, je moet het aanpassen van uw dieet om te voorkomen dat deze ongemakkelijke symptomen.

Glutenintolerantie

Degenen die allergisch zijn voor gluten of gewoon gevoelig voor het algemeen symptomen van gas, opgeblazen gevoel, diarree, constipatie, abdominale pijn en kramp. Gluten verhit het spijsverteringskanaal en de spieren die lijn de darmen irriteert. Symptomen ervaren door degenen die gewoon gevoelig voor gluten zijn zijn van tijdelijke aard. Maar coeliakie, waardoor dezelfde symptomen, is een meer ernstige aandoening die leiden permanente schade aan het spijsverteringskanaal tot kan.

Symptomen

Coeliakie, een levenslang overgenomen auto-immune aandoening, fakkels, wanneer een persoon gluten eet, waardoor een toxische reactie die in schade aan de dunne darm resulteert. In tegenstelling tot mensen met een glutenintolerantie, mensen met coeliakie worden uitgevoerd door zelfs de kleinste hoeveelheid gluten en schade aan de kleine darm kan zelfs optreden met geen symptomen aanwezig.

Eliminatie

Opheffing van voedsel gemaakt met tarwe, gerst en rogge is een essentieel hebt u coeliakie of een glutenintolerantie. Naast kalmerende het spijsverteringsstelsel, het elimineren van gluten uit de voeding kan het verhogen van uw energie doordat bijnier moeheid. Hoewel veel mensen doen niet het gevoel van de effecten van gluten meteen is gebleken dat de negatieve effecten van gluten in de tijd ontwikkelen kunnen.

Glutenvrije levensmiddelen

Focus op natuurlijk glutenvrije voedingsmiddelen zoals verse producten en noten. Korrels die glutenvrij zijn rijst, gierst, boekweit, quinoa en amaranth. Haver zijn inherent glutenvrij. Maar enkele korrels die natuurlijk Glutenvrij zijn op machines die is gebruikt om de molen tarwe worden gemalen. Kijk voor de gluten-vrij-etiket wanneer u verpakte producten koopt. Zorgen zelfs met cosmetica, omdat sommige daarvan ook gluten bevatten.


gerelateerde artikelen