Supplementen om borstspieren te bouwen

April 24

Supplementen om borstspieren te bouwen

Het hebben van een grote, sterke borst is een achtervolging waarop een heleboel fitness liefhebbers vele uren doorbrengen. Maar ontwikkelen uw borstspieren zal niet gebeuren 's nachts, zelfs als uw trainingsprogramma en dieet spot-on. Om deze reden vertrouwen veel lifters op spier-gebouw supplementen ter verbetering van hun physiques.

Gewicht winnaars

Gewicht winnaars zijn calorierijke poedervorm supplementen die bevatten een groot aantal ingrediënten om te helpen u winnen spier. De meeste bevatten hoge niveaus van proteïne, misschien 40 tot 50 gram, en overal van 100 tot 200 gram van koolhydraten per portie. Gewicht winnaars meestal variëren in calorieën uit 500 tot 1.300 per portie. Een belangrijk ingrediënt in vele gewicht winnaars gevonden is CLA. Onderzoek vanuit het dagboek toegepast fysiologie, voeding en metabolisme gevonden dat CLA kan lichaamsvet verminderen en spier verhogen massa.

Creatine

Supplementen om borstspieren te bouwen

Creatine is een populaire aanvulling omdat er zowel goedkope als effectief. Creatine is soms opgenomen in cafeïnehoudende pre workout supplementen, maar is beschikbaar op zijn eigen. In beide vormen, kunt creatine verbeteren door uw borst met een goede opleiding. Een studie van het tijdschrift Medicine and Science in sport- en bewegingsactiviteiten gevonden dat creatine kan verhogen mager spier massa en kracht.

Eiwit poeder

Supplementen om borstspieren te bouwen

Eiwit is een zeer belangrijk aanvullend instrument vormen voor het bereiken van spier, omdat deze aminozuren bevat. Aminozuren zijn de bouwstenen van spieren. Maar dat is niet alle eiwit kan niet voor u. Naast het verstrekken van benodigde calorieën, kunnen voeding en conditionering expert Dr. John Berardi wijst erop dat eiwitten verhogen of Insulin-Like Growth Factor 1, IGF-1. Dit hormoon is gerelateerd aan spiergroei.

Testosteron Booster

Testosteron stimuleren producten zijn zeer krachtige supplementen die je lichaam meer testosteron produceren en het ontmoedigen van het ondergaan van natuurlijke processen die testosteron naar oestrogeen omzetten aanmoedigen. Handhaving van een hoog niveau van testosteron is belangrijk voor het bouwen van een grote kist, omdat, als onderzoek uit het dagboek van dat klinische endocrinologie aangeeft, het hormoon helpt verminderen lichaamsvet te verhogen mager spier.


gerelateerde artikelen