Witte wijn voedingswaarde-informatie

December 13

Witte wijn voedingswaarde-informatie

Voor velen is een maaltijd niet compleet zonder een glas wijn. Als witte wijn uw favoriet--is of een fles van iets bijzonders of van een restaurant huiswijn--u in uw dieet zonder zorgen opnemen kunt. Een glas witte wijn is relatief laag in calorieën en heeft geen vet biedt kleine hoeveelheden vitaminen en mineralen. De sleutel is om het te drinken met mate.

Calorieën en vet

Een 100-g of ongeveer 3,5 oz., portie witte wijn bevat 82 calorieën, hoewel dit bedrag verschillen zal, afhankelijk van het type van de wijn die u kiest. Witte wijn bevat nul g vet. Het eten van een maaltijd of een snack met witte wijn te vertragen de absorptie van alcohol in je bloedbaan.

Koolhydraten en eiwitten

Witte wijn biedt geen weinig koolhydraten en eiwitten, twee voedingsstoffen die je lichaam voor energie gebruikt. Een portie witte wijn bevat 2,6 g koolhydraten; u moet de 225 tot 325 g per dag. Het aantal koolhydraten in een portie witte wijn ook dienen om uw nieren en hersenen functioneren zoals ze zouden moeten. Een portie witte wijn heeft slechts 0,1 g eiwit, dus het niet zetten maar een kleine deuk in de 46 tot en met 56 g je per dag consumeren moet.

Mineralen

Een portie witte wijn drinken, en je verbruikt 3% van de magnesium die u in elke dag uitvoeren moet, gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Hoewel er gezondere manieren om magnesium in uw dieet, wordt het magnesium in wijn toch draagt bij tot de functie van de enzymen die je lichaam produceert. Ook krijgt u kleinere hoeveelheden calcium, ijzer, zink, kalium en fosfor.

Vitaminen

Witte wijn fungeert als een bron van vitamine B-6; een portie bevat 3 procent van de dagelijkse aanbevolen inname. Één serveren ook biedt u met 1 procent van de riboflavine, vitamine B-2, een afkorting en niacine, bekend als vitamine B-3, moet u in elke dag. U kunt in alle drie B-vitaminen in de wijn aanwezig energie halen uit het voedsel dat je eet.

Gezondheidsoverwegingen

Drink met mate te consumeren te veel calorieën. Regelmatig drinken witte wijn drankgebruik kan ook een negatief invloed uw immuun systeem, en leiden tot geheugenverlies, leverziekte en angst. Raadpleeg uw arts als u denkt dat u kan drinken teveel witte wijn of alcohol.


gerelateerde artikelen