Lage Calcium-voedingsmiddelen

November 23

Lage Calcium-voedingsmiddelen

Overzicht

Calcium is het meest voorkomende mineraal gevonden in het lichaam, waarvan 99 procent opgeslagen in botten en tanden. Calcium helpt uw lichaam essentiële functies, met inbegrip van contractie van de spier- en bloedvaten, evenals de secretie van het hormoon en enzym, verklaart het Bureau van Dietary Supplements. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium voor volwassenen 19 tot 50 jaar oud is 1.000 tot 1.200 mg per dag.

Echter te veel calcium in het bloed--hypercalciëmie--kunnen gevaarlijk zijn, en als dat gebeurt uw arts voorschrijven een lage-calcium-regime. Er zijn een aantal gezonde voeding beschikbaar voor u om uit te kiezen.

Low-Calcium groenten en fruit

Als u wilt dat voedsel laag calcium, eet een stuk fruit. Harvard University Health Services bevat een lijst van de vruchten samen met het calciumgehalte in elk die omvat: een middelgrote kiwi fruit met 20 milligram calcium; 1 kopje verse frambozen met 27 milligram calcium; helft van een middelgrote papaja met 36 milligram calcium; en een oranje met 52 mg calcium.

Verschillende porties groenten per dag eten zoals aanbevolen door de dieetbehoeften richtsnoeren voor Amerikanen 2010. Veel groenten, maar niet allemaal, zijn laag in calcium. Gekookte groen, bladgroenten hebben meestal de hoogste calciumgehalte. Volgens de voedingswaarde-informatie verstrekt door de United States Department of Agriculture, bevat een ½ kopje gekookte asperges 10 milligram calcium en 10 calorieën; een ½ kopje gekookte koolrabi bevat 21 milligram calcium en 18 calorieën; en een ½ kopje gekookt Zomerpompoen bevat 24 milligram calcium en 18 calorieën

Low-Calcium bonen

Lage Calcium-voedingsmiddelen

Bonen met uw maaltijd voor een gezonde, lage calcium-voedsel dat ook eiwitten en vezels biedt eet. Bonen weergegeven in recepten uit landen over de hele wereld waaronder de Verenigde Staten, Mexico en China. Harvard University Health Services bevat een lijst met bonen en hun calciumgehalte in gekookte, half-cup porties als volgt: zwarte bonen met 23 milligram calcium en 113 calorieën; baby limabonen met 25 milligram calcium en 95 calorieën; linzen met 29 milligram calcium en 115 calorieën; en bruine bonen met 34 milligram calcium en 103 calorieën.

Low-Calcium vis

Lage Calcium-voedingsmiddelen

De gemiddelde filet van vissen is een lage calcium-voedsel. Schaal-en schelpdieren kan echter een rijke bron van calcium wanneer je de botten eet. Ingeblikte sardines, smelt en ansjovis is vis vaak gegeten met de botten intact gelaten. Vier Sardienen bevatten 242 milligram calcium. Volgens informatie van de Universiteit van Harvard gezondheidsdiensten, het calciumgehalte van verschillende vissoorten in 3-ounce gedeelte leest: rauwe kabeljauw, 13 mg calcium en 89 calorieën; gekookte krab, 50 milligram calcium en 82 calorieën; en lichte tonijn in blik in water heeft 10 milligram calcium en 99 calorieën.


gerelateerde artikelen