Hoeveel eiwit Per dag als uit te werken?

March 20

Hoeveel eiwit Per dag als uit te werken?

Als u regelmatig uit te werken, moet u wellicht meer eiwitten dan sedentaire mensen consumeren. Wanneer gecombineerd met oefening, spiermassa eiwit helpt u handhaven en opbouwen van extra. Nuttigen van voldoende hoeveelheden eiwit kan ook helpen met herstel post oefening. Hoeveel eiwit u dagelijks moet hangt af van het soort training dat u uitvoert en de intensiteit van deze sessies.

Betekenis

Het Institute of Medicine raadt 0.8 g eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. Deze aanbeveling is geschikt voor ongeveer 97,5 procent van de gezonde volwassenen, maar te weinig voor mensen die oefening kan worden. Tijdens de oefening, je verbrandt eiwitten en aminozuren en het Instituut voor geneeskunde minimale aanbevolen bedragen kunnen niet voldoende gecompenseerd deze branden. Deze aanbeveling kan daarnaast niet genoeg aminozuren ter bevordering van de spiergroei en herstel bieden.

Aanbevelingen

De International Society of Sports Medicine raadt aan dat duursporters tussen 1 en 1,6 g eiwit per kg lichaamsgewicht verbruiken. Als u zeer actief, zoals een elite fietser of marathons bent, dient u voor de high-end van dit bereik. Omdat krachttraining nog meer stress op je spieren zet, moeten macht en kracht atleten verbruiken tussen 1,6 en 2,0 gram eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. Concurrerende bodybuilders kunnen streven naar het hoge eind van dit bereik.

Overwegingen

U dient te krijgen de meeste van uw proteïne van de hele voedsel, zoals mager vlees, vis, gevogelte, zuivel, eieren, soja en bonen. Supplementen zoals Wei en caseïne poeder kunnen af en toe dienen als een aanvullende bron van eiwitten. Als u lijdt aan een medische voorwaarden met betrekking tot de nieren, Raadpleeg uw arts voor het verhogen van uw eiwitinname.

Timing

Je lichaam kan alleen gebruik maken van ongeveer 30 gram eiwit in een vergadering voor spier synthese, zoals blijkt uit een studie gepubliceerd in het "Journal van de American Dietetic Association" in 2009. Je lichaam excretes extra eiwit via de urine of het uit verbrandt voor energie. Wanneer u eiwit aan uw dieet toevoegen, probeert te plannen één dienen te eten rond de tijd van uw training. Het eten van eiwitten voordat oefening aminozuren voor uw lichaam levert te gebruiken tijdens de sessie. Wanneer je eet eiwitten onmiddellijk na, het kan helpen vergemakkelijken reparatie, groei en herstel.


gerelateerde artikelen