Rode wijn azijn de bloeddruk verlagen?

February 28

Rode wijn azijn de bloeddruk verlagen?

Rode wijn azijn dateert terug tot 5000 voor Christus na de ontdekking van wijn. Het is uitgegroeid tot een favoriete gezondheid van voedsel, vaak gebruikt als dressing voor salades en broodjes tijdens het kijken naar uw taille. Een kijkje op deze taart dressing, blijkt dat niet alleen heeft het gehemelte ogend wandapparaat kwaliteiten, maar regelmatige consumptie mogelijk van invloed op uw gezondheid van het hart.

Voeding feiten

Een snelle blik op het label van de voedingswaarde feiten van rode wijnazijn illustreert zijn populariteit op de markt van het dieet. Gieten een gedeelte over een lunch salade of een extra kick toe te voegen aan een sandwich zal niet veel aan je dagelijkse calorie tellen toevoegen of bijdragen aan uw vet of suiker inname. Een eetlepel bevat 4 calorieƫn, geen suiker, geen vet en geen natrium. Rode wijn azijn is een rijke bron van fenolen en azijnzuur, die beide zijn erkend voor hun voordelen voor de gezondheid.

Effect op hypertensie

Deze eeuwenoude dressing lijkt te bieden een loutere splash van smaak als u alleen een blik op het voedingswaarde-etiket feiten werpen. Ondanks zijn geringe bijdrage aan uw dagelijkse vitamine en minerale inname, is rode wijn azijn onderzocht voor de potentiƫle positieve effecten op het cardiovasculaire systeem. In 2005 publiceerde "The biologische en farmacologie Bulletin" een studie waarin onderzoekers ontdekten dat een drank van rode wijnazijn en druivensap verminderd het renine-angiotensine systeem, of RAS. RAS is verantwoordelijk voor het reguleren van de bloeddruk en waterbalans in het lichaam. Verhoogde activiteit van dit systeem resulteert in verhoogde bloeddruk. Daarom is het remmende effect van de rode-wijn azijn drank op RAS verminderen hypertensie.

Hoe rode wijnazijn hypertensie gevolgen

De studie van 2005 werd uitgevoerd met ratten en nog moet worden uitgevoerd op de mens. Toch zegt een 2006 Wapenschouwing tegen de Arizona State University departement of Nutrition dat onderzoekers speculeren dat het azijnzuur in rode wijnazijn de absorptie van calcium bevordert. Verhoogde calcium absorptie is bekend dat remt RAS bij de mens. Dit mechanisme van actie verder suggereert dat rode wijnazijn hypertensie zal verminderen.

Menselijke Studies

Hoewel de resultaten vanaf 2011 waren onduidelijk voor de mens, een eerdere studie in het "American Journal of Clinical Nutrition," volgde meerdere vrouwen in de loop van tien jaar die zelden of regelmatig olie en azijn verbruikt en had geen geschiedenis van hart-en vaatziekten. Van deze vrouwen waren degenen die olie en azijn regelmatig verbruikt vijf tot zes keer minder kans om te overlijden van fatale ischemische hartziekte dan degenen die zelden olie en azijn verbruikt. Deze onderzoekers speculeren dat deze combinatie, die hoog is in alpha linolzuur en heeft geen verzadigd vet, abnormale ritme van het hart onderdrukt.


gerelateerde artikelen