De beste XC fietsen

March 7

De beste XC fietsen

Langlaufbericht hebben mountainbikes een langere wielbasis dan vele andere stijlen van mountainbikes. Ze zijn ontworpen om een beetje meer aƫrodynamische met behoud van een redelijke kettingblad hoogte boven het wegdek voor goedkeuring van de hindernis. Harde staarten en full-suspension Kruis land modellen bieden volop mogelijkheden. Veel bedrijven zijn gespecialiseerd in mountainbikes en hebben tal van modellen aan te bieden. Onder het beste gewaardeerd door de gebruikers zijn enkele van de Pivot mountainbikes, met reus, Santa Cruz, Specialized, Gary Fisher en Titus merken ranking hoog vanaf 2010.

Gemeenschappelijke valkuilen

Langlaufbericht moet fietsen mager in gewicht; Sommige modellen zijn vaak zwaarder met een hardere frame. Sterkere frames kun je meer een pak slaag met het offer van extra gewicht. Evalueren wat je meer nodig hebt in de fiets: sterkte of lichtheid. Veel fabrikanten verkopen alleen de frames, waardoor je te halen uit de stukken aan het voltooien van de fiets. Kies onderdelen en wielstellen dat evenwicht van het frame.

Waar te koop

Bezoek uw nabijgelegen zelfstandige fiets te slaan om te zien deze frames en de volledige fiets. Ook kan een fiets winkel goed passen op een frame en bouwen aan uw specificaties. De meeste van de fabrikant websites bieden je een overzicht van dealers. Dit is een alleen-frame fabrikanten zal vaak verkopen rechtstreeks van hun website met het nadeel van niet zijnde kundig voor de fiets uit eerste hand controleren.

Kosten

Een top-kwaliteit langlauf-fiets, frame alleen, varieert van 1.200 dollar tot 2.000 dollar met ingang van 2010 met koolstofvezel en titanium frames gaan voor meer informatie. Een complete Bikes kost maar liefst $4000 tot 6.000 dollar. Top-of-the-line componenten en wielstellen met het frame plaatst vaak de complete Bikes boven 6.000 dollar.

Comparison Shopping

Onderdeel prijzen, of de mechanische werking, bereik sterk in kwaliteit en prijs. Vaak vindt u hetzelfde frame bedrogen uit met verschillende prijspunten van componenten. Vergelijken van vergelijkbare kwaliteit onderdelen om een echte vergelijking van prijs tussen frames.

Aluminium fiets frames zijn de meest voorkomende. Titanium zijn duurder, met een lichter en sterker frame. Carbon fiber frames zijn een uitstekende keuze is superlicht. Echter, koolstofvezel niet houdt aan misbruik evenals de metalen frames.

Accessoires

Zorg ervoor dat te overwegen kwaliteit pedalen die overeenkomen met uw stijl van rijden. Vul uw fiets met bidonhouders, noodherstelproces kit en CO2 patronen voor snelle band inflatie. Als je rijden waar briars en doornen zijn gemeenschappelijk, kunt u overwegen slime buizen om te minimaliseren van reparaties.

Insidertips

Als u een carbon frame/Fork koopt, houden uw lube keten van het krijgen op de koolstofvezel. Olie kan beschadigen en verzwakken de koolstof.

Als het opzetten van uw eigen componenten voor de eerste keer, kies volledige wielstellen te houden de fiets evenwicht in gewicht van voren naar achteren. Kies voor de aankoop van deze zoals sets, zodat u niet hoeft om te berekenen hoe verschillende gewichten zijn van invloed op uw rit.


gerelateerde artikelen