How to Prevent arteriële kalkaanslag

July 27

How to Prevent arteriële kalkaanslag

Arteriële kalkaanslag bijdragen tot de ontwikkeling van atherosclerose, oftewel de verharding en vernauwing van de slagaders. In combinatie met cholesterol plaque, kunnen kalkaanslag aanzienlijk verhogen uw kans op hart-en vaatziekten, hartaanvallen en beroertes, volgens de American Heart Association. Hoewel de directe oorzaak van kalkaanslag onbekend is, kunt u helpen ter voorkoming en vermindering van de complicaties van de bijbehorende symptomen. Altijd spreken met uw arts voordat u wijzigingen aanbrengt in uw dieet of levensstijl, vooral als u andere veterinairrechtelijke voorschriften.

Stap 1

Stoppen met roken. De AHA meldt dat sigaretten en blootstelling aan tabaksrook verhogen uw kans op het ontwikkelen van kalkaanslag en arteriële verharding.

Stap 2

De-stress uw leven en verminder je inname van natrium, die leiden hypertensie, volgens het nationale hart-, Long- en bloed Instituut tot kan. Hoge bloeddruk zet onbehoorlijke spanning op uw slagaders, waardoor ze na verloop van tijd zwakker en vatbaarder voor calcium opbouw.

Stap 3

Het verhogen van uw inname van vitamine K via supplementen of gezonde voeding zoals donker groene bladgroenten, broccoli en spruiten. Volgens een 2007 studie gepubliceerd in het "Journal van de Amerikaanse samenleving van hematologie," vitamine K blokken kalkaanslag en zelfs bestaande bedragen met maximaal 37 procent kan verminderen.

Stap 4

Test jezelf regelmatig voor arteriële kalkaanslag. In het algemeen, zal uw arts een coronaire calcium-scan, die neemt foto's van je hart om te zoeken naar alle kalkaanslag beheren. Vangen van tekenen van verkalking vroeg kunt voorkomen hartaanval, beroerte en andere risico's.

Stap 5

Het eten van zuivelproducten en andere levensmiddelen hoog-calcium in matiging. Niet alleen is zuivel vaak hoog in verzadigd vet, het biedt ook een immense hoeveelheid calcium. Teveel zuivel mag geen alleen veroorzaken een overmaat aan calcium leidt tot arteriële opbouw, het kan ook het verhogen van uw cholesterol en triglyceriden niveaus, die ook factoren bij atherosclerose zijn. Als u zuivel eet, kies laag vetgehalte of vetvrije producten en aandacht besteden aan je de calciuminname. Neem niet meer dan 1.000 tot 1.200 mg calcium per dag, volgens de richtsnoeren van het National Institute of Medicine. Bij de berekening van de calciuminname, vergeet dan niet te bevatten van alle voedsel en aanvulling van de bronnen.

Stap 6

Oefening regelmatig en verminder je inname van suiker. Obesitas en diabetes type 2 zijn gemeenschappelijke factoren in de ontwikkeling van arteriële calcificatie, hart-en vaatziekten en een verscheidenheid van andere gevaarlijke omstandigheden. Behoud van uw ideale gewicht en uw inname van suiker te beperken kunnen helpen bij het voorkomen van kalkaanslag na verloop van tijd.


gerelateerde artikelen