Doen meergranen Cheerios Help je gewicht verliezen?

August 2

Doen meergranen Cheerios Help je gewicht verliezen?

Meergranen Cheerios is een caloriearm en vetarm graansoort gemaakt van vijf soorten volkorengranen waaronder maïs, gerst, haver, tarwe en rijst. Om te houden de granen smakelijke, is het licht gezoet met suiker en bruine suiker stroop. Meergranen Cheerios kan deel uitmaken van een evenwichtige voeding en een regelmatige lichaamsbeweging routine die u helpen uw gewicht verlies doelen te bereiken.

Grootte

Als u afvallen met meergranen Cheerios wilt, moet u meten uit uw porties. Elke het dienen van de granen is een kopje. Gieten kom na kom van granen ongewenste calorieën behaalt kan. Elke portie een-cup meergranen Cheerios bevat 110 calorieën, 1 g vet, 23 g totale koolhydraten en 6 g suiker. ½ kopje magere melk toe te voegen aan elke portie verhoogt uw calorie-inname tot 150 calorieën.

Functies

Begin uw dag met een kom van het graan, magere melk en een stuk fruit. De vezel in de granen kan helpen houden u volledige gedurende de dag. Een portie van de Cheerios meergranen kan worden gebruikt als snack tussen de maaltijden te beteugelen van honger. De andere maaltijden op uw plan van het gewichtsverlies moeten laag in calorieën en vet en bevatten veel fruit, groenten en mager bronnen van eiwitten.

Deskundige inzicht

Integratie van meer volle granen in je dieet kan u helpen bereiken gewichtsverlies. Volgens een 2008 studie te vinden in het "American Journal of Clinical Nutrition," Pennsylvania State University onderzoekers vastgesteld dat deelnemers die meer volle granen dan geraffineerde granen consumeren verloren aanzienlijk meer lichaamsgewicht. Het merendeel van het vet verloren tijdens de 12 weken durende studie was gevestigd in de abdominale regio.

Overwegingen

Meergranen Cheerios heeft partnered met het televisieprogramma "The Biggest Loser" om te helpen individuen afvallen thuis van een gewicht-verlies. Na het kopen van een doos van de granen, wordt u gevraagd om toe te voegen in een speciale code online training aanbevelingen en een zevendaagse maaltijd plan te ontvangen. De maaltijden zijn laag in calorieën en vet zodat u kunt voldoen aan uw doelstellingen van het gewichtsverlies.


gerelateerde artikelen