Saw Palmetto toevoegen aan uw Shampoo

July 29

Saw Palmetto toevoegen aan uw Shampoo

Saw palmetto inwendig gebruik is bekend dat de bevordering van de gezondheid van de prostaat bij mannen. Er is ook bewijs de bes extract kunt pakken haar dunner en voortijdige kalende door een verlaging van de niveaus van dihydrotestosteron (DHT), een androgeen hormoon dat een belangrijke rol in de haaruitval en wijzigingen speelt. Gebruik van shampoo met saw palmetto kan helpen bevorderen van gezondheid en haar groei van de hoofdhuid.

Stap 1

Combineer de glycerine zeep en saw palmetto olie in de metende kop of kom. Roer met de eetlepel te mengen hen goed. U hebt nu een eenvoudige shampoo die kan worden verbeterd, indien, met een druppel of twee van een aromatische etherische olie of rozenwater gewenst, zoals glycerine helder en geurloos is.

Stap 2

Met behulp van enkele van uw water, nat je haar en hoofdhuid. Geen behoefte aan kletsnat van je hoofd. Plaats een eetlepel van de shampoo in de palm van een hand. Wrijf je handpalmen samen en het werk van de shampoo in je haar en hoofdhuid. Met behulp van uw vingertoppen, zachtjes masseren van de hoofdhuid stimuleren verkeer, die met haargroei helpen kan.

Stap 3

Veeg met behulp van het washandje, shampoo of suds van uw gezicht en de hals. Plaats de douchekapje op je hoofd. Na ongeveer 15 minuten, verwijder de dop van de douche en spoel de shampoo uit uw met uw water. Pat je haar en hoofd met de handdoek te verwijderen van overtollig water en laat de rest lucht drogen.

Waarschuwingen

 • Geen massage je hoofd ook ongeveer. Als u al haaruitval ondervindt, overdreven agressieve behandeling kan het verergeren tot je haar en follikels hebben tijd om te versterken. Onderzoek suggereert dat saw palmetto gezonde conceptie hinderen kon en zwangerschap, dus mannen en vrouwen te reproduceren van plan verkennen haar-verbeterende alternatieven willen kunnen om zag palmetto. Zoals altijd, er voorkomen dat je de shampoo in je ogen. Als u dit doet, onmiddellijk spoelen met water. Raadpleeg een arts als irritatie aanhoudt.

Tips

 • U kunt de saw palmetto olie kopen in vloeibare vorm in een fles. Of, u kunt uittreksel zelf uit zachte gel capsules om geld te besparen. Gekookt water is een alternatief voor gefilterde of gedestilleerd water. Alle drie zijn zachter op het haar en hoofdhuid dan leidingwater. Het is niet nodig om de shampoo stap te herhalen. Opslaan wat overblijft in een luchtdichte verpakking. Sommige mensen willen een paar druppels van een aromatische etherische olie om de shampoo geurige toevoegen. Als u problemen met olieachtig haar hebt, iets lichter zoals rozenwater die niet terneerdrukken je haar of bijdragen tot opbouw op de hoofdhuid die haargroei kan stunt kiezen.

Wat die u nodig hebt

 • 2 quarts gefilterde of gedestilleerd water
 • 1 eetlepel vloeibare glycerine zeep
 • 1 eetlepel van saw palmetto olie uit fles of zachte gel capsules
 • Maatbeker of kommetje
 • Eetlepel
 • Douchekapje
 • Wassen van de doek
 • Handdoek
 • Aromatische etherische olie of rozenwater (optioneel)

gerelateerde artikelen