De calorieën in chocolade Croissants

December 19

De calorieën in chocolade Croissants

Een chocolade croissant is een Frans-stijl gebak gevuld met slissend, gesmolten chocolade binnenkant. Chocolade croissants zijn hoog in vet en calorieën, dus eet ze spaarzaam als u probeert om te beperken uw calorieën.

Fundamentele Calorie Count

Een portie van een zelfgemaakte chocolade croissant, gebaseerd op een recept uit echte eenvoudig, bevat 158 calorieën, waarvan de helft uit vet komen. Dit recept vraagt om een buis van commerciële gekoelde crescent rolls en halfzoete chocolade.

Koolhydraten

Een zelfgemaakte chocolade croissant bevat 17 g koolhydraten. De aanbevolen dagelijkse waarde voor koolhydraten is 300 g; een portie van een zelfgemaakte chocolade croissant levert dus 5 procent van uw dagelijkse waarde voor koolhydraten als u op een 2000 calorieën dieet.

Vet

De chocolade croissant van de echte eenvoudig recept heeft 9 g vet, vet, uitgaande van een 2.000-calorie dieet 29 procent van de dagelijkse waarde te voorzien. Vijftig procent van de calorieën uit een portie chocolade croissant, komt ongeveer 80 calorieën, uit vet. Een chocolade croissant ook voorziet in 15 procent van de dagelijkse waarde verzadigd vet.


gerelateerde artikelen