De effecten van het leger op kind Discipline

November 26

De effecten van het leger op kind Discipline

Invloed van het leger op kind discipline kan worden bekeken op een aantal manieren. Een manier is hoe militaire discipline hoe militaire discipline van de leden hun kinderen treft. De tweede manier is de invloed van oorlogstijd en langdurige implementaties op het vermogen van militaire kinderen thuis en op school aan te passen. Eerder, kind ontwikkelingswerkers geloofde dat de jongste kinderen waren niet als beïnvloed door het ontbreken van een militaire ouder als oudere kinderen waren.

Oorlogstijd

Op het moment van publicatie, de VS in oorlog meer than12 jaar geweest. Vanaf eind 2001, begon leden van het leger te implementeren op Afghanistan. Minder dan twee jaar later, werden de troepen in Irak gestuurd. Deze implementaties bedoeld dat militairen en servicewomen waren worden gescheiden van hun kinderen voor maximaal een jaar tegelijk--soms voor herhaalde implementaties. Deze kinderen voelen diep de afwezigheid van hun ouders. Voor sommige kinderen, niet begrijpen van de passage van tijd aangeeft dat ze niet weet dat "Papa zal worden thuis in acht maanden." Deze kinderen missen hun vader en ze pijn, volgens een artikel van 2010 in "The Los Angeles Times."

Lange en meerdere implementaties

"Stop loss" betekent dat het ministerie van defensie juridisch leden van de US armed forces verblijven in dienst voorbij hun pensionering datums besteld. Dit heeft ertoe geleid dat de gezinnen van leden van de nationale garde te kampen met de lange afwezigheid van een ouder, soms voor meerdere implementaties hebben gehad. Leden van de reserves en individuele klaar behoudt zich waren ook kwetsbaar voor gelegd in de status van de stop loss. Deze vrijwillige leden van het leger hun plicht heeft gedaan, maar wist de gevolgen die het beleid voor hun gezinnen hebben kan. Een hele generatie van kinderen, sommigen nu 12 jaar oud, zijn opgegroeid weet één van hun ouders was gevechten in harm's way. Deze kinderen, van wie sommigen eerder goed aangepast waren, begon handelt uit hun angsten, volgens "The Los Angeles Times" artikel.

Tucht- en emotionele problemen

Kinderen van alle leeftijden voelen het ontbreken van een militaire ouder bij de dinerlijst wanneer die bovenliggende overzee heeft ingezet. Oudere militaire kinderen raken in gevechten op school en gevoelens van angst, ontwikkeling van de angsten die ze kan het niet uitleggen. Kinderen worden jonger dan 5 jaar nu verwezen voor geestelijke gezondheidszorg. Het percentage verwijzingen voor deze jongere kinderen verhoogd 73 procent ten opzichte van 2005 tot 2009, volgens "The Los Angeles Times" artikel.

Gevolgen voor de jongere kinderen

Zelfs kinderen variërend van zuigelingen tot peuters voelen de gevolgen van hun ouders afwezigheid tijdens de implementatie. Deze kinderen begrijpen dat iets mis, is volgens Ellen DeVoe, een universitair hoofddocent van de klinische praktijk aan de Boston University. Deze kinderen emotioneel trekken of ze kunnen beginnen vast te klampen aan de ouder die thuis blijven. Omdat ze zo jong zijn, kunnen de maanden dat hun ingezet ouders verdwenen zijn strekken.

Tieners

Tieners en tweens ontsnappen niet de negatieve effecten van militaire verplichtingen op hun gezinnen. Volgens een studie van Rand Corp gemeld in "The Los Angeles Times", rapporteerde eenderde van militaire kinderen negatieve symptomen. Tiener jongens misschien deelnemen riskant gedrag en ondervinden school, terwijl tienermeisjes hebben een harde tijd waardoor de militaire ouder terug in het gezin, volgens een rapport van de NPR 2010.

Hoe beïnvloedt de militaire Discipline thuis

De dienst leden kunnen inprenten van enkele aspecten van militaire discipline in hun kinderen, met inbegrip van leiderschap en eerlijkheid. Deze ouders zet met enkele militaire waarden om te leren van hun kinderen tot het ontwikkelen van hun personages. Een militaire structuur gebruikt door de ROTC heet de zeven waarden van het leger. Dit zijn de loyaliteit, plicht, respect, onbaatzuchtige dienst, honor, integriteit en persoonlijke moed, volgens Today's Christian Woman. Militaire families zijn in staat om hun kinderen te ontwikkelen van zelfdiscipline te leren, maar zij moeten deze kenmerken in zich eerst.


gerelateerde artikelen