Oefeningen voor het verlichten van de nek spierspasmen

February 3

Oefeningen voor het verlichten van de nek spierspasmen

Overzicht

Nek spasmen zijn een onvrijwillige samentrekking van de spieren van de nek, wat resulteert in een gevoel van benauwdheid of pijn. Spasmen van de nek kunnen optreden van een blessure, overmatig gebruik, slechte houding of stress. Zodra u een medische beoordeling de oorzaak van nek spasmen hebt gehad, is het vaak nodig om te beginnen een uitrekkende programma.

Rotatie van de nek

Lang, met goede houding zitten en dan draaien en te kijken over je linker schouder. Dit gedeelte kan worden verhoogd door het plaatsen van uw palm-links aan de rechterkant van je gezicht en het verstrekken van zachte druk naar links. U moet deze oefening herhalen door te kijken over je rechterschouder en druk met de rechterhand aan de linker kant van je gezicht toe te voegen. Deze oefening zal het rekken van de spieren aan weerskanten van de hals en de schouders. Elk stuk moet worden gehouden gedurende 30 seconden en uitgevoerd drie tot vijf keer per dag.

Kin naar oksel

Gesp van beide handen achter je rug, rechtop zitten en laat je hoofd naar drop vooruit, met je kin wijzen naar je linker oksel. Na een 30 seconden rekken, terug naar de beginpositie en laat je hoofd te vallen voorwaarts met je kin naar uw juiste oksel. Deze oefening zal het rekken van de spieren van de rug van uw nek en bovenrug en drie tot vijf keer per dag moet worden herhaald.

Oor naar de schouder

Zitten met je handen opknoping door je lichaam. Op zoek rechtdoor, lager uw linker oor naar je linker schouder, stretching van de spieren aan de rechterkant van de nek- en schouderklachten. Na 30 seconden, herhaal de resolutie verlagen van het rechter oor naar de rechter schouder. Deze oefening moet drie tot vijf keer per dag herhaald worden.

Kin Tucks

Kin tucks worden uitgevoerd door het plaatsen van de vingertoppen op de kin en zachtjes duwen het hoofd rechte terug alsof probeert te maken van een dubbele kin. Houd uw hoofd niveau en kijken rechtdoor terwijl de kin tuck gedurende vijf seconden. Kin tucks zijn een effectieve oefening voor de verbetering van houding als u langere tijd achter een bureau doorbrengen.


gerelateerde artikelen