Kruiden die Nitric Oxide verhogen

February 2

Kruiden die Nitric Oxide verhogen

Stikstofmonoxide, of Nee, is een messenger-molecule die een rol in uw spier- en immuun-systemen speelt. GEEN signalen de gladde spieren rond uw bloedvaten om te ontspannen en te verwijden, verhoging van de bloedstroom en verlichten van aandoeningen zoals angina en hoge bloeddruk. Nee ook Hiermee activeert u de cellen in uw immuunsysteem. Sommige kruiden kunnen verhogen nitric oxide natuurlijk en nuttig bij de behandeling van bepaalde aandoeningen kunnen zijn. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat kruidenbehandeling.

Kruiden acties

Kruiden verhogen nitric oxide en profiteert u op verschillende manieren. Sommige kruiden veroorzaken geen productie en activeert de macrofagen---een type witte bloedcel die betrokken zijn bij Djaja en verteren invasie ziekteverwekkers. Andere kruiden handelen als Vasodilatatoren doordat NO in uw vaatweefsel. Stikstofmonoxide heeft een rol te spelen in je gezond te houden, maar teveel geen ernstige bijwerkingen kan hebben. Neem contact op met een deskundige arts voor advies over de dosering en de bereiding van kruiden die nitric oxide verhogen.

Goosefoot

Goosefoot, of Chenopodium ambrosioides l, is een hoog kruid inheems in Centraal en Zuid-Amerika, waar het is ook bekend als epazote. Traditionele genezers gebruiken de bladeren, wortels en bloemen voor de behandeling van verkoudheden, leishmaniasis, menstruatie stoornissen, uteriene vleesbomen en uteriene bloedingen. De plant is rijk aan flavonoïden, terpenen en steroïden en heeft krachtige antioxidant en antikanker actie. Een studie gepubliceerd in April 2007 de kwestie van het "dagboek van etnofarmacologie" vond dat een blad uittreksel aanzienlijk geen activiteit verhoogde en geactiveerd macrofaag productie bij proefdieren. De onderzoekers concluderen dat goosefoot positief beïnvloedt het immuunsysteem, die haar antitumorale en antimicrobiële optreden verklaren kon. De etherische olie innemen of gebruik van dit kruid tijdens de zwangerschap niet.

Safed muesli

Safed muesli of Chlorophytum borivilianum, is een vaste plant kruid uit West-India. Indiase Ayurvedische genezers de knollen als afrodisiacum, een nervine en een algemene tonic gebruiken. Een studie gepubliceerd in maart 2011 de kwestie van "Andrologia" gevonden dat safed muesli aanzienlijk verhoogd de zaadcellen tellen en de penile erectie index bij proefdieren. De studie toont aan dat de relatie tussen penile erectie en stikstofmonoxide. Als Nee kunt wanden om te ontspannen en te verwijden, de verhoogde bloedtoevoer naar de penis weefsel verbetert erectie. De studie geeft aan dat dit kruid nuttig voor seksuele tekortkomingen en de verbetering van de reproductieve functie zijn kan. Gebruik dit kruid tijdens de zwangerschap, of niet combineren met erectiestoornissen drugs.

Desmodium

Desmodium of Desmodium gangeticum, is een vaste plant kruid native naar India. Ayurvedische genezers gebruiken als een hart tonicum, en voor de behandeling van infecties van de bovenste luchtwegen, wormen en indigestie. De actieve bestanddelen omvatten alkaloïden en isoflavonen, pterocarpans, sterolen, flavonoïden, en de plant heeft immunomodulerende, smooth spierverslapper, anti-inflammatoire en antileishmanial acties. Een studie gepubliceerd in juni 2011 de kwestie van het "dagboek van etnofarmacologie" gevonden dat het kruid stimuleert de macrofagen en de productie van stikstofmonoxide. Haar effect op het immuunsysteem versterkt in vitro weerstand tegen infectie door de parasiet, Leishmania donovani, waardoor de dodelijke ziekte leishmaniose genoemd. Gebruik dit kruid niet tijdens de zwangerschap.


gerelateerde artikelen