Hoe te verwijderen van Lies haar

February 1

Hoe te verwijderen van Lies haar

Hoewel het lijkt misschien een moderne trend, scheren haar rond de geslachtsdelen stamt uit het oude Egypte en Griekenland, als prostituees geschoren hun schaamhaar gebieden gezondheid en beschikbaarheid weergeven. Lies haar scheren is niet voor iedereen. Er zijn meerdere theorieën over de noodzaak van Lies haar, variërend van bescherming tegen milieurisico's te verspreiden van feromonen en reguleren van de lichaamstemperatuur.

Stap 1

Het bepalen van het bedrag van de haren die u wilt verwijderen. Sommige vrouwen kiezen om te verwijderen net de haartjes die rond hun bikinilijn, uitsteken terwijl anderen verkiezen om meer haar opstijgen. Vergeet niet dat u kunt altijd terug naar meer scheren, maar moet wachten ongeveer twee weken voor haar volledig regrow.

Stap 2

Het gebied voor te bereiden door het snijden van een bijzonder lange haren. Hierdoor voorkomt u dat het scheermes van Afbramen en het trekken ze ongemakkelijk.

Stap 3

NAT van het haar. Vochtige haar is plooibaar en gemakkelijker te scheren dan droog haar. U kan ook opteren om te scheren in de douche of in Bad het gebied om vochtig te houden.

Stap 4

Toepassing scheerschuim op de gebieden die mogen worden geschoren. Kies uw scheerschuim of gel verstandig--kunstmatige geuren en kleuren kunnen ook irriterend zijn voor een dergelijk gevoelig gebied. Als je een vrouw vermijden krijgend scheerschuim in uw vaginale opening, die tot ongemak, een gebrek aan evenwicht van de pH en schimmel- of bacteriële infecties leiden kan.

Stap 5

Het scheren van het haar dat je hebt besloten om te verwijderen. Gebruik één hand te houden van het scheermes en de andere te trekken van de huid strak, indien nodig, voor het maken van een plat oppervlak voor het scheermes te glijden. Verplaats het scheermes tegen de korrel van het haar. Het is mogelijk dat dit lastiger voor mannen. Langzaam gaan en scheren een beetje op een moment.

Stap 6

Spoelen van het gebied en het proces herhalen indien nodig eventuele achterblijvers of haren die waren niet de eerste keer geschoren te verwijderen. Weer afspoelen en breng een aftershave vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid ontworpen om te helpen kalmeren de irritatie veroorzaakt door het scheermes of om te voorkomen dat de kans op ingegroeide haren.

Waarschuwingen

  • Bezuinigingen en van scheren nicks zijn mogelijk. Ingegroeide haren kunnen zich ook voordoen als de haren groeien terug, waardoor pijnlijke, ontstoken hobbels. Overleg met uw arts als u vermoedt een infectie of ingegroeide haren dat.

Tips

  • Andere opties voor het verwijderen van haren bevatten waxen, chemische ontharende sprays en crèmes en chaptalisatie. Het productetiket zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het is veilig om te gebruiken rond uw lies als u ervoor een van deze methoden kiest onderzoeken.
  • De Palo Alto Medical Foundation waarschuwt dat scheren wanneer je eerste wakker worden is niet het beste idee - vocht zich onder de huid tijdens de slaap ophoopt. Wacht 20 tot 30 minuten voor het scheren om tijd voor vloeistoffen te verspreiden, meer van de haarschacht bloot.

Wat die u nodig hebt

  • Schaar
  • Scheerschuim
  • Scheermes
  • Water
  • Vochtinbrengende crème

gerelateerde artikelen