Hoe te droge kikkererwten roosteren

February 23

Hoe te droge kikkererwten roosteren

Kikkererwten, een type van peulvrucht, een hoofdbestanddeel van vele Midden-Oosten en Indiase gerechten, maar ze ook een goede snack wanneer geroosterd en geserveerd in plaats van chips en andere calorierijke, lage-nutrition snacks. Ook bekend als garbanzo bonen, kikkererwten, net als andere peulvruchten, levering voedingsvezels, evenals essentiële vitaminen en mineralen aan uw dieet. Om dit recept, moet u een blikje kikkererwten, een beetje koken olie en wat kruiden, als u wilt spice up van uw hapje. U kunt het koken van verse kikkererwten voor een nog betere smaak.

Wassen

Open het blikje kikkererwten en giet ze in een vergiet geplaatst in de gootsteen. Één kan opbrengsten ongeveer 2 kopjes van kikkererwten, dus kook als u een verse partij, ik genoeg om dit bedrag. Spoel de blik bonen met koud water, dat verwijdert de vloeistof die in de bonen zijn verpakt. Blik kikkererwten hebben vaak een zoute, metalen smaak, volgens geregistreerde diëtist Peggy Crum van Michigan State University. Terwijl u de kikkererwten wassen bent, Verwarm uw oven aan 350 graden Fahrenheit.

Drogen

Laat alle uitvoeren van de vloeistof uit de kikkererwten in de vergiet, dan verspreid ze op een bakplaat over een papieren handdoek. Droog de kikkererwten door ze voorzichtig tussen de papieren handdoek eronder en een andere papieren handdoek wrijven over de bovenkant. Sommige kikkererwten hebben een dunne laag van de huid, die u kunt afwrijven of laat op, maar zorg ervoor dat u weggooien van de huid als het afgewreven. Verwijder de papieren handdoeken en deze verwijderen.

Kruiden

2 eetlepels olijfolie- of een andere plantaardige olie - meten en besprenkel het over de kikkererwten. Roer licht om jas elke kikkererwten met de olie. Op dit punt kunt u ook de kikkererwten met zout of elke andere combinatie van kruiden die je wil seizoen. Probeer een creoolse kruiden of gewoon Voeg zout en peper. U kunt seizoen vóór of na het bakken.

Bakken

Plaats de bakplaat in de oven en bak op 350 graden Celsius gedurende 30 tot 40 minuten. De kikkererwten beurt gouden bruin en knapperig als ze klaar bent. Ze eten als snack door het handjevol of ze gebruiken als een topping voor soepen en salades-- maar onthoud, kikkererwten zijn bonen en ze produceren de gebruikelijke lichamelijke effecten die bonen staan bekend om.


gerelateerde artikelen