De beste moederschap sport-BH

January 15

De beste moederschap sport-BH

Blijven actief tijdens de zwangerschap is belangrijk. In feite, adviseert de Amerikaanse Universiteit van verloskundigen en gynaecologen 30 minuten lichaamsbeweging per dag om te helpen u en uw ontwikkeling baby gezond houden. Gezwollen en pijnlijke borsten van zwangerschap kunnen fitness uitdagende en ronduit ongemakkelijk maken. Het vinden van de juiste moederschap sport BH kan oefening comfortabeler en verwante borstpijn voorkomen.

Goede ondersteuning

Als u dacht uit te werken voordat de zwangerschap pijn uw borsten, kan het zelfs erger nu dat je borst gevoelig is. Goede ondersteuning is de sleutel tot het maken van trainingen comfortabel. Bij het vinden van een sport-BH, zorg ervoor dat het de juiste cupmaat. Dit kan betrekking hebben op meerdere bras proberen of vragen een verkoper voor het meten van je, zoals je waarschijnlijk een ander papierformaat dan u gewend zijn. Controleer ook of de beha past rond uw borst zonder te los of te strak--beide situatie kan steun te verminderen en leiden tot na oefening pijn.

Brede riemen

Vermijd dunne bandjes wanneer het kiezen van een kraamafdeling beha sport omdat spaghetti stijl bandjes onder druk zetten met de musculus trapezius op je rug. Tijdens de zwangerschap, kunnen uw rug en nek al pijn van extra gewicht in uw hele lichaam, dus dunne beha-bandjes alleen maar dit probleem verergeren zal. De nationale vereniging van Myofascial Trigger Point therapeuten Tanya Chaney vertelt het tijdschrift van de "Fit zwangerschap" dat racer-back sport BH's ideaal voor zelfs de gewichtsverdeling zijn te minimaliseren van rug-en nek.

Comfortabele banden

Sport beha's zijn verkrijgbaar met of zonder beugels. Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om de wegen van zowel de voors en tegens van elke stijl. Hoewel beugels helpen op te heffen van de borsten, kunnen de wrijving pijnlijk tijdens oefening voor sommige vrouwen. Een oplossing is een zwangerschaps sport BH met brede katoenen banden onder de borst.

Voorste sluitingen

Hoe verder je in je zwangerschap, hoe moeilijker het is om te trekken een schraal sport BH boven je hoofd. Voorste sluiting versies kunnen nog steeds uw borsten ondersteunen waarbij gebruiksgemak slijtage. Deze komen meestal in de vorm van rits fronten.

Ademende materialen

Juiste lichaamstemperatuur is de sleutel tot de gezondheid van uw baby. Oververhitting tijdens de zwangerschap kan leiden tot complicaties, dus je zult willen koel blijven tijdens de oefening. Overwegen het kiezen van een sport-BH met een mix van katoen en spandex--de katoen zorgt u ervoor dat uw huid koel, terwijl de spandex strekt tot comfortabel passen rond uw borsten.


gerelateerde artikelen