Hoe echt dikke haren kammen

November 25

Hoe echt dikke haren kammen

Echt dik haar kan moeilijk te kammen en ruwe behandeling kan leiden tot schade of breuk, evenals ongemak. Zeer dik haar kan bestaan uit rechte of gekrulde en moeilijk te ontwar of het nu kort of lang. Veel kammen mogen niet nog verder gaan door middel van dik haar, of kunnen breken wanneer u probeert om hen te gebruiken. Deze zachte kammen strategie├źn gebruiken om uw haar gezond te houden of te handhaven een kind haar met minder tranen en minder klacht.

Stap 1

Was je haar zoals u verkiest, zich te concentreren op de hoofdhuid. Vermijd je haar in de war raakt door het stapelen op de top van je hoofd als u wassen. Royaal conditioner aanbrengen op je haar.

Stap 2

Kam je haren in de douche voordat je conditioner van je haar spoelen, werken vanuit de uiteinden naar boven naar de wortel te knopen verwijderen zonder schade aan je haar. Zacht en langzaam gaan. Kies een zeer breed tandkam gemaakt van hout of plastic voor je dik haar, of kiezen voor een pick te ontwar je natte haren, raadt CareFair.com.

Stap 3

Blot overtollig vocht uit je haar schoon, natte zonder wrijven. Wikkel lange haar in een handdoek of een t-shirt om het absorberen van water, suggereert dagelijkse gloed. Je haar moet blijven opgelost zonder extra kammen.

Stap 4

Breng een leave in conditioner en kam door je dik haar met een tandkam met brede. Kam de conditioner door je haar te ontwar en bieden extra vocht gelijkmatig tot de volledige lengte van het haar. Werk langzaam en zachtjes, knopen van de uiteinden en de schacht van het haar te kammen.

Stap 5

Kam haar in een neerwaartse richting, zelfs wanneer u aan de kanten begint. Kammen tegenover de natuurlijke richting van groei of touperen kan beschadigen haar, meldt collectieve Salon.

Wat die u nodig hebt

  • Conditioner
  • Leave in conditioner
  • Breed tandkam met afgeronde uiteinden

gerelateerde artikelen