Zuivel, Sinus Hoofdpijn & concentratie

August 26

Zuivel, Sinus Hoofdpijn & concentratie

Als het consumeren van ongeacht welke hoeveelheid zuivel triggers sinus hoofdpijn die moeilijkheid in het concentreren van veroorzaken, moet u wellicht een melk allergie. Zuivelproducten worden beschouwd als een van de meest voorkomende voedselallergenen die leiden ontstekingen in verschillende delen van het lichaam tot kunnen. Sinus congestie kan leiden tot problemen concentreren vanwege een symptoom genaamd cognitieve dysfunctie of gewoon "brain fog". Vermijd zuivelproducten totdat u kan worden gezien door uw zorgverzekeraar omdat ernstige allergische reacties in de dood resulteren kunnen.

Zuivel allergie

Uw sinus hoofdpijn kunnen worden gerelateerd aan een zuivel allergie. Melk is gevonden in een breed scala van producten, wat voor de hand liggende en anderen niet zo duidelijk. Gemeenschappelijke producten die zuivel bevatten zijn kaas, ijs, vla, boter en slagroom, maar andere voedingsmiddelen kunnen melk zoals lunch vlees, salade dressings en gebakken goederen bevatten. Bent u allergisch voor melk, storingen uw immuunsysteem als het komt in aanraking met melkeiwitten en overreageert, de eiwitten behandelen alsof ze gevaarlijk waren. Diverse chemicaliƫn worden gemaakt door het hele lichaam die gemeenschappelijk melk allergiesymptomen veroorzaakt.

Sinus hoofdpijn

Sinus hoofdpijn zijn een gemeenschappelijk symptoom van neusverstopping die binnen een paar minuten ontwikkelen kan na inname van zuivel. Histamine is een chemische stof bij een allergie voor melk die een toename van de doorbloeding, die een ontsteking en zwelling in de sinus holtes in de sinussen vrijkomen. Een sinushoofdpijn veroorzaakt pijn te ontwikkelen in het hele gezicht en hoofd, zoals in uw ogen, achterkant van de nek, bovenste tanden, binnenoor en jukbeenderen. Meeste sinus pijn is het ergste wanneer u zich voor het eerst wakker of wanneer u plotseling, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center opstaat. Sinus hoofdpijn wordt onder druk zetten door het hoofd, die ook tot facial tederheid leiden kan.

Hersenen mist en concentratie

Hersenen mist is een niet-medische term gebruikt om mentale verwarring of gebrek aan geestelijke helderheid, volgens Lawrence Wilson, M.D. Histamine uitgebracht in de hersenen meestal veroorzaakt meer geestelijke helderheid en wakker, maar sinus druk deze actie kan tegengaan. Nemen van bepaalde antihistaminica zoals difenhydramine kunt onderdrukken het zenuwstelsel, waardoor extreme vermoeidheid en geestelijke mistheid.

Behandeling

Als u per ongeluk zuivel eiwitten inslikken, praat met uw arts over het nemen van een mondelinge antihistaminicum en een decongestivum. Antihistaminica werken door het blokkeren van mestcellen productie van histamine, die vermindert ontsteking en verhoogde slijmproductie. Decongestiva beperken de hoeveelheid bloed dat is toegestaan in uw sinus Holte, verlichten de congestie. Een extreme allergische reactie kan leiden tot de dood als u anafylaxie, die leiden tot symptomen, zoals het onvermogen om te ademen ontwikkelt kan, een plotselinge daling van de bloeddruk en shock.


gerelateerde artikelen