Kruk-verstevigende diëten

December 27

Kruk-verstevigende diëten

Waterige of overmatige ontlasting kan een teken van een voorwaarde die moet worden gediagnosticeerd door een arts worden. Diarree en dunne ontlasting kunnen een symptoom van Prikkelbare darmsyndroom, een voedselallergie of voedselintolerantie. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die je kunt eten die u zal helpen krijgen meer-stevige ontlasting. Alleen uitvoeren dieetveranderingen onder leiding van uw arts, en probeer niet om te diagnostiseren zelf uw conditie.

Diarree

Kruk-verstevigende diëten

Firma-kruk diëten zijn ontworpen voor de behandeling van dunne ontlasting of diarree. Diarree is een symptoom en niet een medische aandoening. Overmatige diarree kan leiden tot uitdroging en ondervoeding. Als u symptomen, zoals vermoeidheid, zwakte, duizeligheid, duizeligheid, droge mond, extreme dorst of droge huid, ontwikkelen adviseert de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse dat u bellen met uw arts. Dunne ontlasting kunnen zijn het resultaat van het eten van te veel vezels, vet of gekruid voedsel.

Voedsel te eten

Kruk-verstevigende diëten

Volgens «««FamilyDoctor.org, moet u eet voedsel dat zijn bindend in het spijsverteringsstelsel. Er zijn vier primaire levensmiddelen die worden beschouwd als bindend: appelmoes, bananen, toast en rijst. Ze zijn laag in vezel, ertoe bijdragen dat de ontlasting stollen en zijn eenvoudig op uw spijsverteringsstelsel. Deze voedingsmiddelen moeten worden geconsumeerd vlakte, zonder boter, specerijen of dressing toegevoegde. U kunt ook eten gekookte wortelen, aardappelen, crackers, skinless kip en yoghurt.

Voedsel om te vermijden

Kruk-verstevigende diëten

Sommige voedingsmiddelen kunnen irriteren de voering van je darmen, waardoor uw ontlasting geschiedde te snel, resulterend in losse ontlasting of diarree. Wanneer u probeert om uw ontlasting onderneming, moet u voorkomen dat voedsel dat hoog zijn in vet of sterk gekruid, zuivelproducten, vezelrijk voedsel en vettig voedsel. U moet ook vermijden dat de consumptie van alcohol en cafeïne.

Probiotica

Kruk-verstevigende diëten

Probiotica zijn voornamelijk te vinden in yoghurt, maar u kunt ze kopen over de toonbank in supplement vorm. Goede bacteriën die zijn gevonden natuurlijk in je darmen, probiotica helpen om een goede spijsvertering. Tijdens ziekte of als u een spijsvertering aandoening, kan de hoeveelheid goede bacteriën worden uitgeput. AskDrSears.com meldt dat onderzoek stelt dat probiotica effectief zijn in het verkorten van de duur van de diarree. Praat met uw arts alvorens eventuele aanvulling.

Let op

Kruk-verstevigende diëten

Verhoog uw vloeistof inname met duidelijke, niet-koolzuurhoudende dranken. Buitensporige dunne ontlasting kunnen leiden tot uitdroging, waardoor diarree te verergeren. Drink vruchtensappen, Sport dranken, kruiden thee, kippenbouillon en water te houden je lichaam gehydrateerd.


gerelateerde artikelen