Leuke overdekte atletiekwedstrijden voor grote groepen van kinderen

July 24

Wanneer het weer koud, of op dagen wanneer weer niet gunstig is, zal de kinderen verblijven binnen, maar ze nog steeds constructief moeten energie verbranden en lichaamsbeweging krijgen. Het organiseren van leuke indoor activiteiten die kinderen kunnen doen om dingen zoals teamwerk en atletisch vermogen. Het is belangrijk om te kiezen van de juiste activiteit voor een grote groep zodat iedereen heeft een kans om deel te nemen.

Dodgeball

Leuke overdekte atletiekwedstrijden voor grote groepen van kinderen

Dodgeball is een manier om kinderen te houden actief binnenshuis. Verdeel de kinderen in twee teams en zet ze aan weerszijden van de markering van de halve Hof in de sportschool. U kunt meer dan één bal, die spelers gooien om te raken van de spelers op het tegenovergestelde team om hen uit het spel. Als een speler van het tegenovergestelde team de bal vangt, is echter de persoon die het gooide uit. Elke speler is geraakt in het hoofd, dat hit geldt niet als de speler die werd geraakt in het spel blijft.

Kickball

Leuke overdekte atletiekwedstrijden voor grote groepen van kinderen

Kickball, die tot 600 calorieën in een uurtje verbranden kan, kan kinderen deelnemen aan fysieke activiteit terwijl het socialiseren. De kinderen opgesplitst in twee gelijke teams. Aangezien dit spel is ook ingesteld op honkbal, moet er een speler te gooien van de bal, een speler op elk base, een korte stop en sommige outfielders. Het aanvallende team zal schoppen de bal na de toonhoogte en probeert uit te voeren zoveel grondslagen als mogelijk. Hun uiteindelijke doel is uiteindelijk kruising thuisplaat te scoren van een punt. Als de bal wordt gevangen, een loper is uitgetikt of het honk voordat de loper het is gelabeld. Als een van beide gebeurt, is de loper uit. U kunt de aanval en verdediging schakelen na drie nullen of u mogelijk elke speler op het aanvallende team een kans om te schoppen voordat u overschakelt.

Relay Races

Leuke overdekte atletiekwedstrijden voor grote groepen van kinderen

Relay races laten kinderen werken als een team en hebben plezier terwijl doen. In het ideale geval u zou spelen dit is een sportschool of gang, waar u aanwijzen kunt starten en stoppen van de lijnen. Verdeel de studenten in kleine en gelijke teams. Als sommige teams niet precies gelijk zijn, wellicht sommige studenten gaan tweemaal. Kies een student om de leider, en laat hem of haar stand op het andere uiteinde van de sportschool of speeltoestellen op de einde-regel. Om te beginnen, vertelt de leider de anderen lopen krab, dragen crawl, overslaan of uitvoeren. De studenten maken hun weg naar de leider zo snel als ze kunnen, terwijl na de opdracht. Ze draaien en maken hun weg terug naar hun team. Ze moeten de volgende persoon in de lijn, die vervolgens hun weg naar de leider maakt label. De leider kan ook zeggen "bevriezen", op welk moment moeten de kinderen stoppen waar ze zijn. Vervolgens kunt de leider de opdracht wijzigen. De eerste volledige ploeg terug te keren naar de startlijn wint.

Bevriezen van de Tag

Leuke overdekte atletiekwedstrijden voor grote groepen van kinderen

Het doel van het spel is moeten de mensen spelen "it" tag te "bevriezen" die draaien om hen heen. Spelers blijven 'bevroren' totdat een persoon die is het niet "" vermag tag hen, op welk punt ze spelen blijven kunnen. Degenen die spelen "het" moeten proberen en bevriezen van al die rondrennen en zodra dit gebeurt, nieuwe mensen zijn gekozen om te spelen "it" en het spel blijft. Met een grote groep, hebben twee mensen worden "it" en werk samen als een team. Voeg een ander leuk element doordat de spelers die geen "it" om te ontdooien hun bevroren teamgenoten door kruipen tussen hun benen.


gerelateerde artikelen