Hoe te Potty Train een jongen vroeg

July 14

Hoe te Potty Train een jongen vroeg

U bent ziek van luiers. Wanhopig wilt u uw zoon naar de badkamer gebruiken op zijn eigen, ook al hij jonge lijkt. Terwijl veel kinderartsen te wachten adviseren totdat hij interesse in zindelijkheidstraining toont, kan je vroege succes door het maken van het deel van het proces van zijn dagelijkse routine.

Stap 1

Bekijk uw kind voor tekenen die hij nodig heeft om naar de badkamer. Eliminatie communicatie--bekend als "EG"--is een proces dat zelfs zuigelingen in veel andere culturen praktijk. Zoek naar de gezichten of geluiden die hij maakt als hij maakt gebruik van de badkamer. Gebruik deze geluiden als uw keu hem haast in de badkamer en zette hem op het toilet. Loof hem voor zijn prestatie goede gevoelens koppelen aan de ervaring.

Stap 2

Leer hem om te plassen vergadering naar beneden in plaats van opstaan; Dit is een makkelijker stap voor jongens totdat ze zijn opgeleid en meer fysiek gecoördineerd. Ontlasting en urine komen vaak uit op hetzelfde moment, vooral voor jongere kinderen die het nog steeds van de verschillende sensaties die geassocieerd met zindelijkheidstraining leren. En jongens kunnen worden rommelig en missen het toilet als ze trainen.

Stap 3

Bieden een onbenullige stoel of toilet van het kind, en gebruik het vaak gedurende de dag. Doe dit met of zonder een luier, zodat uw kind gewend aan de apparatuur wordt. Een boek lezen, gebruik wat "potje" woorden die uw gezin wil communiceren zijn behoefte om te gaan en zelfs afval van zijn luier te plaatsen in het toilet of de onbenullige stoel om te helpen hem verbinden hoe het wordt gebruikt.

Stap 4

Hoe uw kind op het toilet zitten en gebruiken. U of een oudere broer of zus die al is opgeleid kan dit doen. Gebruik de gelegenheid om het hebben van uw zoon zitten op toilet van zijn kind op hetzelfde moment. Leg uit wat er gebeurt in termen die hij op zijn leeftijd kan begrijpen. Laat hem het hele proces--het gebruik van wc-papier, flush en zijn handen te wassen, dus wordt het routine.

Stap 5

Een prikkel die uw zoon om te proberen van onbenullige opleiding zal aanmoedigen. Dit kan de grote jongen ondergoed, aanbrengen van stickers op een grafiek of een favoriet spel spelen als hij naar de badkamer op zijn eigen gaat keuze. Aangepast aan de leeftijd en leuk maken.

Waarschuwingen

  • Forceer niet een kind om te zitten op het toilet, als hij niet wil; Dit kan uw kind belangstelling voor zindelijkheidstraining of vertraging opleiding ontmoedigen.
  • Sommige deskundigen, zoals Dr. Steve Hodges, een pediatrische uroloog, geloven dat vroege onbenullige opleiding schadelijk voor de normale ontwikkeling van een peuter zijn kan. Volgens Dr. Hodges in een 2012 ABC News artikel, kan vroege training leiden tot constipatie, nierschade en urineweginfecties.

Tips

  • Voorkomen dat uw kind veel te drinken na 5 tot 6 uur hebben laten Dit kan helpen hem 's nachts droog.
  • Heeft uw kind gaan naar de badkamer voor het slapen gaan, en vervolgens opstaan hem één keer voordat u naar bed om te helpen hem 's nachts ongelukken voorkomen.

Wat die u nodig hebt

  • Onbenullige stoel of kind toilet

gerelateerde artikelen