Kunnen eten Granny appels plat op je buik?

April 30

Kunnen eten Granny appels plat op je buik?

Je maag is een van uw lichaam de favoriete locaties voor het opslaan van overtollig vet. Actief blijven en een voedzaam eten, kan caloriearm dieet helpen verminderen van deze vetreserves. Granny Smith appelen zijn een slimme toevoeging aan een gezond dieet om verschillende redenen.

Calorieën

Granny Smith appels bevatten slechts ongeveer 80 calorieën. Met name wanneer u laat de huid op, bevatten Granny Smith appels ook een heleboel natuurlijke vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze zijn voedzaam, gezond tussendoortje, die bij gewichtsverlies en beheer helpt. Daarnaast appels vezelgehalte helpt bij het bevorderen van gezonde en efficiënte spijsvertering, die ook aan gewichtsverlies bijdraagt.

Voordelen van de interne

De voordelen voor de gezondheid van het eten van Granny Smith appels kunt weerstaan en kanker te bestrijden. Volgens de "Huffington Post," kan eten van appels regelmatig verminderen uw risico op longkanker door maximaal 50 percenten, darmkanker tot wel 43 procent en leverkanker door maximaal 57 procent. Cholesterolgehalte zijn doorgaans lager in die eten van appels ook, wat zich vertaalt naar een lager risico op hart-en vaatziekten, beroerte en bloeddruk-aandoeningen.

Externe voordelen

Naast de voedingswaarde van Granny Smith appelen en de bonussen die zij aan uw immuunsysteem en ziekteresistentie leveren, hebben ze enkele extra voordelen die voornamelijk extern. Bijvoorbeeld, kan het zuur in appels helpen schoon en gezond houden van uw tanden en tandvlees. De "Huffington Post" meldt ook dat appels zijn bekend om te profiteren van uw huid gezondheid en aan het verminderen van de verschijning van rimpels.

Vergelijking van de verschillende

Granny Smith appelen zijn een taart appel met groene huid is even populair voor het eten van rauw, als een saus of gebakken in taarten en schoenlappers. Volgens een artikel van 2009 door "Ierse gezondheid", is Granny Smith appels aangetoond dat het bevatten van een hoger niveau van heilzaam antioxidanten dan elk ander ras van appels. Oma Smiths ook zijn bekend als een langdurige, duurzame appel--dit betekent dat het behoudt voedingswaarde langer na plukken dan veel andere verscheidenheden van appelen.


gerelateerde artikelen