Problemen met een Noordse Track C2050

May 7

Eenmaal beschikbaar voor onder $1000, blijft de beëindigde NordicTrack C2050 in verkeer als een tweedehands model. Hoewel de levenslange garantie op de loopband motor een bemoedigend teken van vertrouwen van ICON Health & amp is; Fitness, de NordicTrack parent company, de C2050 draagt alleen een jaar van onderdelen en arbeid dekking. Klachten over deze loopband zijn relatief zeldzaam, maar de C2050 is nog steeds onderworpen aan een aantal potentiële problemen.

Buitensporige smering

Sommige thuis loopbanden vereisen regelmatige smering voor optimale prestaties. Maar de riem op uw NordicTrack C2050 vooraf met glijmiddel komt, en u bent niet verondersteld om toe te passen op alle extra glijmiddel. Toepassing van geen onnodige smeermiddelen kan problemen geven in plaats van het voorkomen van hen, zoals overmatige slijtage en schade aan de wandel riem.

Loopband Start niet

U zou kunnen dit gemeenschappelijk probleem zelf oplossen. De NordicTrack C2050 moet worden aangesloten op een spanningsbeveiliging, die op zijn beurt moet worden aangesloten op een gewone wandcontactdoos. De vermogenschakelaar gelegen op de loopband in de buurt van het netsnoer moet niet worden struikelde--als de bovenste rand van de rocker-switch steekt, wacht vijf minuten en druk op het terug in-- en de sleutel van de veiligheid moet volledig worden ingevoegd in de console voor uw C2050 te werken.

Off-Center riem lopen

Een off-kilter wandel riem is een ander algemeen probleem van de loopband dat u zou kunnen oplossen van jezelf. Opmerking welke kant de riem naar glipt. Als het verschuift naar links, draai de bout van de linker roller--naar de linkerkant, op de achterkant van het frame van de loopband--door een half-bocht. Als de gordel naar rechts verschuift, draai de bout van de linker roller door een half-bocht. Voer de loopband belt voor een paar minuten om te zien of het nog enten.

Garantie heeft geen overdracht

Hoewel dit een gemeenschappelijk probleem met fitnessapparatuur, dit geldt ook specifiek voor de NordicTrack C2050: als u deze loopband tweedehands koopt, verliest u alle resterende tijd op de garantiebepalingen van toepassing zijn. Dus als iets op de loopband die kon je jezelf uit een heleboel geld breken gaat voor het identificeren van het probleem, ter vervanging van onderdelen en service kosten.

Console mislukken

Als de console op uw NordicTrack C2050 mislukt, zult u kunnen functioneren van de machine helemaal niet. Als de console wordt een verkeerde snelheid weergegeven of anders niet goed werkt, heb je een kleine kans op het zelf oplossen. Koppel de loopband en de kap uit de motor draaien. Zoek de riemschijf en de kleine magneet daarop, vervolgens de reed switch rietschakelaar gemonteerd. Controleren om ervoor te zorgen dat de magneet lijnen met de reed switch rietschakelaar, en dat de kloof tussen hen meet ongeveer een achtste van een duim. U kunt draai de schroef die de reed switch rietschakelaar op zijn plaats, dan verschuiven de reed switch rietschakelaar lichtjes, indien nodig, om de juiste kloof. Vervangen van de motor kap dan de loopband voor een paar minuten om te zien als de console correct werkt worden uitgevoerd. Als dat niet het geval is, je moet bellen voor hulp van een technicus.


gerelateerde artikelen