Hoe het menselijk brein uitleggen aan een kind

June 1

Hoe het menselijk brein uitleggen aan een kind

Hebben uw kind zetten haar denken pet-het is tijd om te bestuderen het menselijk brein. Hoewel ongelooflijk complex, is de hersenen nog steeds fascinerend genoeg om de vonk van een kind interesse met details over de kracht en de capaciteit. Als u levendige details over het menselijk brein met uw kind deelt, helpen u om haar eigen intellect.

Delen van de hersenen

De hersenen bestaat uit drie delen, genaamd het cerebellum, de hersenen en de hersenstam. Het cerebellum is de taak van beheersing van de spieren die u vrijwillig, als het maken van uw benen pomp te lopen of het verhogen van je armen boven je hoofd, stelt de vrouwen en kinderen gezondheidsnetwerk. De hersenen is verantwoordelijk voor uw zintuigen--gehoor, gezicht, touch en smaak. De hersenen verwerkt ook persoonlijkheid, leren en spraak. De hersenstam is verantwoordelijk voor de regulering van de lichaamssystemen die keep you alive, uw hart, longen, bloedsomloop en organen, bijvoorbeeld.

Van de hersenen macht

Liking de menselijke hersenen naar een computer is een gemeenschappelijk vergelijking. Het brein is veel sneller en aanzienlijk krachtiger dan de meest geavanceerde supercomputer bestaan. Elke iemands hersenen heeft ongeveer 100 miljard neuronen, volgens de nationale geografische Kids website. Met elke gedachte, vrijwillige en onvrijwillige beweging, gezicht en geluid verplaatsen de signalen tussen zenuwcellen om een proces te voltooien. In feite, als elke neuron gelijktijdig gewerkt, deze signalen kunnen eigenlijk genoeg elektriciteit produceren om het licht van een gloeilamp van laag-vermogen.

Links hersenen/rechts Brain

De hersenen wordt verdeeld in twee hemisferen--de linker hersenen en de rechts-hersenen hersenen. De rechterhelft van het brein is verantwoordelijk voor de spieren aan de linker helft van het lichaam en vice-versa voor de linkerhelft van de hersenen, volgens de neurowetenschap voor Kids website, met de Universiteit van Washington. Vaak, als een persoon schade ontvangt aan één helft van de hersenen, de andere kant van het lichaam zal lijden bijzondere waardevermindering. De rechterhelft van de hersenen overheerst voor banen zoals gezichtserkenning, muziek en visuele beelden. De linkerhelft van de hersenen overheerst voor logische functies en math. Hoewel elke helft haar terreinen van overheersing heeft, werken de twee helften samen aan de functie.

Hersenen zorg

Zodra je kind de verbazingwekkende functies en eigenschappen van het menselijk brein begrijpt, helpen hem begrijpen hoe belangrijk het is om te houden van zijn hersenen, veilig en gezond. Het dragen van een helm tijdens het fietsen, helpt skaten of een skateboard rijden voorkomen dat een hoofdletsel, als er een ongeluk gebeurt. Als uw kind sporten zoals hockey of baseball, een helm speelt beschermt het hoofd tegen schade. Het eten van vers fruit, groenten, gehele korrels en eiwit helpt voeden de hersenen. Essentiële vetzuren zuren aanwezig in noten zijn belangrijk voor de hersenengezondheid van de, volgens het Franklin Institute. De hersenen nodig reguliere trainingen, ook met studeren, werken cijfer en letter raadsels en onthouden van feiten.


gerelateerde artikelen