Gewicht opleiding voor Endomorphs

May 26

Gewicht opleiding voor Endomorphs

Kracht door middel van gewicht opleiding met succes te ontwikkelen is niet zo eenvoudig of ongecompliceerd als het uitvoeren van de oefeningen. De resultaten zijn niet uniform over het brede spectrum van sporters. Dit komt omdat mensen reageren op oefening en dieet op verschillende manieren. Bepaalde soorten lichaam ondervindt bij het toevoegen van massa, waardoor het gewicht opleiding moeilijk. Sommige lichaamstypes kunt spier massa vrij gemakkelijk, maar niet op het punt van het exces binnen. De endomorph, nochtans, worstelt om te krijgen en in vorm te blijven. Dit lichaamstype vereist een speciale gewicht opleiding en het dieetplan te ontwikkelen van kracht en lichaamsbouw te verbeteren.

Endomorphs

Gewicht opleiding voor Endomorphs

Het endomorph lichaamstype is gevoelig voor verpakking op overgewicht – vooral lichaamsvet – van overtollige calorieën. Endomorphs zijn vooral gevoelig voor accumulatie lichaamsvet rond de buik. Succesvol gewicht opleiding voor de endomorphic lichaamstype rond hoogvolume concentreren zal ingesteld met zware gewicht om te helpen omzetten van bulk in spier massa. Endomorphs hebben een voordeel dat de effectiviteit van gewicht training helpt--ze kunnen krijgen massa snel en zonder veel moeite.

Oefeningen

Gewicht opleiding voor Endomorphs

De oefeningen voor endomorphic krachttraining moeten centrum rond een zelfs mix van samengestelde liften dat meerdere spieren groepen bezighouden en eenvoudige oefeningen die gericht zijn op een smalle selectie van spieren. Bijvoorbeeld, moet een bovenlichaam training sessie omvatten bankje persen, persen van de schouder, dumbbell krullen, triceps persen, borst flyes en lat pulldowns. Lager-lichaam sessies dient been persen, volledige halter kraakactie, standaard of straight-leg deadlifts, been krullen, Teen verhogingen en been uitbreidingen. Terwijl u zwaar gewicht, het aantal herhalingen per houden ook relatief hoog ingesteld. Tussen 8 en 10 herhalingen zal meestal volstaan.

Dieet

Gewicht opleiding voor Endomorphs

De sleutel tot met succes het ontwikkelen van kracht door middel van gewicht opleiding voor een endomorph is te volgen van een streng dieetplan. In veel gevallen zelfs actieve endomorphs die een buitensporig aantal calorieën niet door normale normen eet nog pack op extra gewicht, omdat hun lichaamstype een lage drempel voor calorie-inname heeft. Gewicht training kan helpen de endomorph verwerken deze calorie overmaat en ontwikkelen van verhoogde mager spiermassa. De sleutel is om te eten een proportionele dieet waarmee ongeveer 1 gram enkelvoudige koolhydraten per pond lichaamsgewicht, 1 tot 1 ½ gram mager of wei-eiwit per pond lichaamsgewicht en niet meer dan ¼ gram van gezonde vetten per pond lichaamsgewicht per dag. Endomorphs moeten ook zorgvuldig bijhouden van hun dagelijkse calorie-inname om ervoor te zorgen dat zij niet consumeren te veel of te weinig. Voor endomorphs, extreme calorie beperking zal leiden tot het lichaam op te slaan zelfs meer calorieën als vet.

Schema

Gewicht opleiding voor Endomorphs

Ter beperking van de moeilijkheden die endomorphs hebben met hen metaboliseren van calorieën, moet de training schema veelvuldig en intens. Terwijl het zorgvuldig vermijden overtraining, moet de endomorph deelnemen aan enige vorm van intensieve training zes dagen per week. Gebruik een split trainingroutine die scheidt van de Opper - en Neder-body spiergroepen, en twee dagen per week besteden aan elke sectie. Tussen dagen plannen twee en drie, een rustdag waar u niet deelnemen aan een krachttraining, maar in plaats daarvan het uitvoeren van cardio-oefeningen zoals hardlopen, zwemmen of fietsen. Doe de zelfde volgende krachttraining dag vier. Eindigt uw week met een dag complete rust.


gerelateerde artikelen