Hoe te tellen van de koolhydraten in Pasta

May 4

Hoe te tellen van de koolhydraten in Pasta

Bijhouden van koolhydraten helpt mensen met diabetes die hun bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden. Het is ook een goede manier voor iedereen die wil kijken naar zijn koolhydraatconsumptie, of afvallen, consumeren het juiste bedrag of zelfs aan koolhydraten laden voordat een activiteit uithoudingsvermogen. Koolhydraten tellen is niet moeilijk, maar het duurt een beetje tijd en lastig met pasta als gevolg van verschillende maten, vormen en ingrediënten kunt krijgen.

Koolhydraten tellen 101

Voordat u begint met tellen, bepalen hoeveel koolhydraten je consumeren bij elke maaltijd en snack. Na een inname doel is de enige manier om te weten of de koolhydraten u rekenen tekortkomen, overschrijden of voldoen aan het bedrag dat je moet consumeren. Als je diabetes, Raadpleeg uw zorgverzekeraar of diëtist om doelstellingen van de carb. Anderen kunt Institute of Medicine aanbevelingen krijgen van 45 tot 65 procent van hun dagelijkse calorieën uit koolhydraten. Vervolgens uw portie grootte bepalen en controleren van de voedingswaarde feiten-etiket voor het aantal koolhydraten in elk item dat u wilt eten of drinken. Voeg ze samen voor elke maaltijd te zien als zij overeenkomen met uw doel.

Precieze Pasta gedeelten

De enige manier om precies te zijn over uw portie is voor het meten van de pasta. U kunt dit doen nadat de pasta gekookt of, als u niet wilt om te koken meer pasta dan je nodig hebt, u ook de droge pasta meten kunt voordat het in het kokende water gooien. Sommige merken zetten de hoeveelheid droge pasta opleveren van de gekookte dienende grootte op het voedingswaarde-etiket. Als een algemene richtlijn levert 1/2 kop droge ellebogen of rotini ongeveer 1 kopje gekookt. Ongeveer 2 duim de buitenste omtrek van een handvol spaghetti of andere deegwaren lange-vormige wordt 1 kopje wanneer deze reeds gekookt.

Koolhydraten per portie

Op het bereik van de voeding-label van 1 kopje tot 1,5 kopjes gekookte pasta serveren maten vermeld. Aangezien de koolhydraten gemeld voor de dienende grootte gedefinieerd op het etiket, kunt u ze aanpassen als u een ander gedeelte verbruikt. Ook ervan bewust dat de porties op het label, en het bedrag vaak genoten bij een maaltijd, zijn groter dan de 1/2-cup serveren aanbevolen door het U.S. Department of Agriculture. 1/2 kop gekookte pasta te hebben van 18 tot en met 22 gram totaal koolhydraten, afhankelijk van het merk en de ingrediënten verwachten. Bijvoorbeeld, heeft 1/2 kopje volkoren spaghetti 19 gram, terwijl hetzelfde gedeelte van de vlakte spaghetti 22 gram.

Welke koolhydraten aan graaf

Het deelvenster voeding meldt het bedrag van de totale koolhydraten, suiker en vezels. Ook dragen sommige producten uitspraken over netto koolhydraten of effectieve koolhydraten. Netto koolhydraten worden berekend door aftrekken van voedingsvezels en suiker alcoholen uit de totale koolhydraten. Echter suiker alcoholen en sommige soorten vezels hebben een klein effect op de bloedsuikerspiegel en niet mogen worden genegeerd, volgens een rapport van Kansas State University. U kunt onoplosbare vezels van de totale koolhydraten aftrekken als het op het etiket wordt gemeld, anders raadt de American Diabetes Association het gebruik van het bedrag van de totale koolhydraten.


gerelateerde artikelen